2777
2789
عنوان

نتونستم برای بچم کاری کنم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 41 پست

مشکلش چیه بابا غصه نخور بچه کوچیک چیزی از جشن نمی‌فهمه اصلا ولی خب انقدر تو اینستا این چیزا باب شده دم به دقیقه کلی هزینه وقت واسه هر چیز بچه آدم پیش خودش میگه نکنه من نگیرم بد میشه یا مادر بدی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی تا کی باید اه بکشی غمگین بمونی باید از یه جایی شروع کنی بپه ات بزرگ شد بگه عکسم کو میگی حوصله نداشتم؟؟؟

میگه غلط میکردی منو آوردی 

پاشو زود تند سریع

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

بزرگ میشه هیچ کدوم اهمیت نداره تنش سالم بلشه ،الان با گوشی ها میشه عکس گرفت داد اتلیه درست کنن اونم فقط برای بعدها خاطرات مرور کنی من خودم از،لحطهاها عکس گرفتم با تاریخ بعدم کردم فیلم هر چند سال یکبار حتما نباید اتلیه،ببری و جشن سعی کن چیزها دیگه مهم باشه 

من خودم هم پولش هست هم موقعیت ولی خیلی کارها خودمون سه نفری میکنیم بهترین رستوران ،مسافرت، پارک .....کلری،کن ۳ تایی شاد باشید شاد بودن به بچه یاد بده نه مانور دادن و جلب نظر دیگران چیزی که اصلا ارزش نداره چون برای خودشون میان ته شما اون موقع هم از کادو ها و کارهایی که کردن و نکردن ناراحت میشی هم پول و وقتت رفته هم اعصابت خورد شده 

شاد باش ولو با یه پارک رفتن و دور،زدن نهم اینه به بچه خوش،بگذره 

مادرم تازه فوت کرده

مادرت این حالتو میبینه ناراحت تر میشه،خودتم مادری برای حال خوب بچه ات باید بلند شی غم مادر هیچوقت فراموش شدنی نیست هیچوقت تا ته دل آدم خون میشه ولی بخاطر شادی روحش باید کنار بیای 

همیشه حرف زدن راجبه این چیزا آسونه. ولی خب کی جای منه که دردمو بفهمه

میدونم خیلی سخته خیلی کامل میفهممت ولی باور کن میتونی بخاطر فسقلیت