2777
2789

مخصوصا برای استراحت مطلق و بارداری پرخطر ها 

دوستم میگه هفت ماهشه هنوز داره استفاده می‌کنه 

من خیلی خسته شدم ازش روزی دوتا با یک امپولش واقعا سخته همه هورمون هام ریخته بهم همش سستی و بی حالی دارم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ای وی افی نبودم بادارو باردار شدم از نه هفته دارم هم شاف پروژسترون هم انوکساپارین استفاده میکنم فکر کنم شیافو تا 35هفته باید استفاده کنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

من ای وی افی نبودم بادارو باردار شدم از نه هفته دارم هم شاف پروژسترون هم انوکساپارین استفاده میکنم ف ...

وای خیلی سخته اذیتم کلا منم روزی دو تا هپارین و یک دونه پروژسترون تزریق میکنم و دوتا شیاف . یعنی تا آخر بارداری به این شیاف باید عادت کنیم ؟ خیلی سخته برام من هفته ۸ هستم به زور 

الان چند وقته بارداری؟

هشت هفته . اوف خسته شدم از وضعی که دارم دست تنها شهر غریب بی کس اینهمه ضعف و بی‌حالی و کیسه کیسه شیاف و دارو 

وای خیلی سخته اذیتم کلا منم روزی دو تا هپارین و یک دونه پروژسترون تزریق میکنم و دوتا شیاف . یعنی تا ...

شاید تعدادشو کم کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم