2777
2789
عنوان

رشته مدیریت اجرایی MBA

4538 بازدید | 19 پست
سلام به همگی کسی از شما یا اشناهاتون هست که ارشد رشته مدیریت اجرایی باشه یا در حال خوندن باشه اطلاعاتی راجع به این رشته می خوام لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تا اونجایی که من می دونم همه رشته های مهندسی می تونن شرکت کنم اما در مورد خود رشته و اینکه بازار کارش توی ایران به چه شکلیه نمی دونم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه لطفا
سلام منم تابستان پارسال کلاسای پیام نور رفتم ولی در ازمونش قبول نشدم.کمی سخته.........البته خودمم زیاد نخوندم واخراش هم مصادف شد با بارداریم که دیگه هیچ.
از نظر بازار کار که الان حرف اولو میزنه.توی ازمون هم باید نمره هر درست بالای 14 باشه.
من رشته کارشناسیم مهندسی پزشکی بود ولی بعد از یک سال در رشته بازرگانی کار می کردم برای همین دلم می خواست این رشته رو بخونم.پیام نور بر خلاف اینکه خیلی هرج و مرجه از نظر استاد ها و کلاسها امتحانهای خیلی سختی داره من الان دارم پایان نامه می نویسم.کلا رشته خوبیه دید آدمو نسبت به بازاریابی نوین باز می کنه ولی سرنخ می ده خود آدم باید دنبال موضوعی که بیشتر لازم داره بره ولی خوب من الان نسبت به 2 سال پیشم فرق کردم
یکی از دوستهام این رشته رو دانشگاه علامه خوند خیلی با من فرق نمی کرد (البته علامه دانشگاه معتبرتریه)ولی متاسفانه در ایران روند کلی و برنامه دانشگاهها یکیه و این که کار پژوهشی بخواهی انجام بدی با خودته و اینکه استاد بخواد خیلی وقت بگذاره زیاد دانشگاه با دانشگاه فرقی نمی کنه.ما استاد های مشترک هم داشتیم برای من قبول شدن پیام نور آسونتر بود(با بچه) ولی کلا درس خوندن با بچه سخته
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید
سلام عزیزم . تاپیکت رو نوشته ای مدیریت اجرایی MBA . منظورت دقیقا کدومشه؟ می دونی که این دو تا خیلی با هم فرق دارن. البته شاید تو بعضی دانشگاه ها شبیه هم درس داده بشن. اما اصلش کلی تفاوت داره و تو بازار کار هم کارشون با هم فرق داره. من MBA شریف خونده ام. اگه دوست داشته باشی می تونم کمکت کنم. چی می خوای بدونی؟ (البته در مورد مدیریت اجرایی اطلاعاتم کامل نیست. اما در مورد MBA می تونم راهنمایی کنم.)
2810