2777
2789
عنوان

حاملگی و جدایی💔💔💔

681 بازدید | 29 پست

عاشق هم بودیم جونمون برا هم در میرفت نمیدونم چی شد در یک لحظه زندگیمون سرد شد 

دو ماهه میگه خستم ازت کسی هم تو زندگیش نیس مطمعنم گوشیش رمزشو میدونم 

بیرونه رفته سر کار دارم تو اتاق چمدونمو میبندم که برم خونه بابام 

یاد عشقمون میفتم بخدا که خیلی دوسش دارم زندگی منه اونم عاشق من بود نمیدونم چش شد دیشب دعوامون شد گفت برو گفتم بچمون چی میدونی که من و تو چقدر ذوق این روزارو داشتیم میگه بدنیا بیار میزارم خودت بزرگش کنی بعد شب موقع خوابیدن که شد نصف شب حس کردم از پشت به من چسبید جوری وانمود کردم که خوابیدم 

بعد فین کشید دماغشو انگاری که گریه کرد یکی دو ساعت همونجوری موند منم خودمو زدم به خواب بعد پاشد رفت هال 

موندم خانوادم نمیدونن الان پاشم برم عمرا بزارن برگردم چون خانوادم به شدت رو من حساسن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشه..خوب این رفتارا یعنی چی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.

خودتو تحمیل نکن وقتی نمیخاد بزار برو

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

شاید دعا گرفتن براتون.به نظرم خونه رو ترک نکن فعلا

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

چرا بايد برگردي؟ مگه چي شده

خب هميشه بحث هست ناراحتي هست

شما خودت نخواستي اشتي كني وگرنه شوهرت اومده سمتت

تصميمات بي ربط و عجولانه نگير و خانواده رو دخالت نده

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند شب پیش یجوری وانمود کرد که کسی زندگیشه که من دلم ازش سرد بشه ولی گوشیشو چک کردم کسی نبود یعنی کس ...

خیلی عجیبه خونت رو ترک نکن

سعی کن باهاش حرف بزنی حتی اگر خودتم نمی‌تونی کسی که مورد اعتماد هست رو واسطه کن...

نهایت مشاوره برو بگو زن حامله کجا برم تو برو

نظرت چیه بگی من تو خونه خودم میمونم و بچه مو بزرگ میکنم شمام هرجا دوست داری برو؟!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
2810