2777
2789

سلام 

من ۳۵ سالمه

بعد دوبار سقط و یک و نیم سال پیشگیری بعدش دیگه حامله نمیشم.

رفتم اردبیل دکتر گفت وضعتون خرابه آی وی اف شو شایدم جواب نداد برات با ذخیره ۱ و خورده ای تخمدان منم رفتم پیش دکتر فرزدی بیمارستان الزهرا تبریز که اونم از نو کلی آزمایش اینا نوشت گفت روز دوم پریود بیا که بهم دوتا دکتر دیگه گفتن که اون تو رو سر میدواند و همش میری میای این چند ماه رو از دست میدی و نازا میشی. و یکیش گفت بیا جهاد دانشگاهی تبریز ولی تو بعضی نظرات خوب نگفتن اونجا رو.

حالا من موندم جهاد برم بهتره یا همین دکتر فرزدی 

لطفا کمک کنین کمتر از ۱۰ روز تا پریود بعدیم فاصله دارم باید تصمیم بگیرمامه بدم؟

بهترین دکتر شهرتون رو انتخاب بکن حتی نشد برو تهران اقدام کردی از شروع اقدام هر روز زیارت عاشورا را با وضو بعد از نماز صبح تا قبل طلوع آفتاب با صد تا کامل لعن و صدتا کامل سلام بخون و بعدش دعای علقمه

روزهایی هم که پری هستی بخون قطع بکنی یک روز باید از اول بخونی انشالله بعد از پایان ۴۰ روز باردارمبشی 

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین دکتر شهرتون رو انتخاب بکن حتی نشد برو تهران اقدام کردی از شروع اقدام هر روز زیارت عاشورا را ب ...

من از ۹۹ دکتر های شهر خودمون رو رفتم ولی با وجود دوبار سقط هیچ نتیجه نگرفتم وضعمم بدتر شد