2777
2789
عنوان

دخترم آرایش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست

از کجا دیده؟؟ از یکی و یجا یاد گرفته دیگه بچه 

نزار بزنه اصلا داغون میکنه پوستشو بچه پوستش لطیفو فوق حساسه 

الکی پدو بزن به صورتش ولی هیچی نزن روش ...گولش بزن از سرش بنداز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نزن واسه بچه پوستش حساسه گناه داره لوازم آرایش خوب نیست مواد اولیه اش واسه بچه شنیدم یه جا میگفت بلوغ زودرس میاره 

بجاش اسباب بازی فروشیها لوازم آرایش بچگانه که ماکتش هست مثل رژلب پلاستیکی بده باهاش بازی کنه

به باباش بگو دعواش نکنه ولی با چشم غره بهش بگه دیگه این کارشو تکرار نکنه ، بچه ها از باباشون بیشتر ح ...

اتفاقا این چیزی که شما میگی هم خیلی اشتباهه

چرا رابطه پدر دختریو از همین الان خراب میکنین

پدر باید رفیق بچش باشه و دوستانه رفتار کنه

چشم غره!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اتفاقا این چیزی که شما میگی هم خیلی اشتباههچرا رابطه پدر دختریو از همین الان خراب میکنینپدر باید رفی ...

ولمان کن خواهرم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

از کجا دیده؟؟ از یکی و یجا یاد گرفته دیگه بچه نزار بزنه اصلا داغون میکنه پوستشو بچه پوستش لطیفو فوق ...

بیشتر همین کارو میکنم الکی میزنم فکر کنه زدم ولی امشب انقدر گریه کرد که بزار آرایش کنم

ولمان کن خواهرم

تربیت بچه و رابطش با پدر مادر خیلی مهمه☺️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
تربیت بچه و رابطش با پدر مادر خیلی مهمه☺️

زمان ماهم پدر یسری جاها جذبشو نشون میداد ذره ای هم رابطه‌مون باهم خراب نشد انقدر همه چیو سخت نگیرید، نودل بزن بشوره ببره😊🥰

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

منم دخترم اینطوری بود یه زمانی ولی خب از سرش افتاد من براش لوازم آرایشی مخصوص بچه میگرفتم ولی خب من ...

دقیقا دوستام جلوش آرایش کردن دید ،الان کسی رو ببینه آرایش کرده مدام میگه رژ لب میخام رژ میخام

زمان ماهم پدر یسری جاها جذبشو نشون میداد ذره ای هم رابطه‌مون باهم خراب نشد انقدر همه چیو سخت نگیرید، ...

هرجور که خودمون بزرگ شدیم دلیل نمیشه درست باشه

الان دوره ی آگاهی و مطالعست

باید بر طبق روانشناسی و کتاب های معتبر پیش رفت

نه جذبه مردای قدیمی که ربطی به بچه های امروزی نداره😄