دخترم ۳ سالشه، من خودم اصلا اهل آرایش نیستم ولی اون به شدت علافه داره و گریه میکنه موهام رو سشوار بکش بعد میگه کرم و رژ لب بزن تا نزنمم ول نمیکنه، دیگه نمیدونم چی کار کنم ،خواهرم میگه واسش لوازم آرایش مارک خوب بخرم بزنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به باباش بگو دعواش نکنه ولی با چشم غره بهش بگه دیگه این کارشو تکرار نکنه ، بچه ها از باباشون بیشتر ح ...
اتفاقا این چیزی که شما میگی هم خیلی اشتباهه
چرا رابطه پدر دختریو از همین الان خراب میکنین
پدر باید رفیق بچش باشه و دوستانه رفتار کنه
چشم غره!؟
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
زمان ماهم پدر یسری جاها جذبشو نشون میداد ذره ای هم رابطهمون باهم خراب نشد انقدر همه چیو سخت نگیرید، ...
هرجور که خودمون بزرگ شدیم دلیل نمیشه درست باشه
الان دوره ی آگاهی و مطالعست
باید بر طبق روانشناسی و کتاب های معتبر پیش رفت
نه جذبه مردای قدیمی که ربطی به بچه های امروزی نداره😄