2777
2789
دقیقا .پسر منم دائم نق میزنه و یه جیقی میزنه باورت میشه الان گوشم درد میکنه و از خستگی خوابم نمیبره. ...

اره می‌دونم من میرم خونشون دیونه میشم  عادت هم ندارم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره؟پسر من داداشمو دوس داره بوسش میکنه ولی بیشتر وقتا میزنتش گازش میگیره .الان عصر یه دونه محکم زد ...

نه پسره،پسر منم یه وقتیی میزنه البته الان خییلی بهتر شده اما تاحالا گاز نگرفته،بزای زدن من با پزشک مشورت کردم گفت میخواد جلب توجه کنه چون از وقتی دختر دنیا اومده میزنه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
شیطنت داشته باشه مشکل ندارم ولی نق زدناش،جیغ زدنش.حرف گوش نکردنش.کتک زدن بقیه.البته بیشتر از وقتی دا ...

آها داداشش کوچیکتر از خودشه؟چند وقتشه داداشش؟

نه پسره،پسر منم یه وقتیی میزنه البته الان خییلی بهتر شده اما تاحالا گاز نگرفته،بزای زدن من با پزشک م ...

اره پسر منم از وقتی داداشش بدنیا اومده اخلاقش عوض شده .الان پسرتون چند سالشه

اره پسر منم از وقتی داداشش بدنیا اومده اخلاقش عوض شده .الان پسرتون چند سالشه

پسرم دو سال و دوماهشه،،بخاطره اینکه خودشون هنوز خیلی کوچیکن دوست ندارن توجه و محبتی که بهشون میشده کم بشه،پسر من هر کسی که با دخترم بازی کنه رو میزنه مشخصه حسودی میکنه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
سه ماهش.شیر به شیر شدن

به خاطر حضور برادرشه،سعی کن باهاش بیشتر وقت بزاری،مثلا کوچیکه رو خوابوندی به اندازه نیم ساعت فقططط مختص خودش براش وقت بزار و باهاش بازی کن،یا کوچیکه رو بسپار به مادرت یا کسی که مطمئن هست و بزرگتره رو ببر پارک،کلا سعی کن توجهت رو حتی ذره ای ازش کم نکنی تا حداقل یکسال دیگه که کم کم عقلش میرسه.طبیعیه این رفتاراش