2777
2789

چیش بگم؟! بامزه است پر از انرژی خوش خنده ،احساسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم سه سال و سه ماهشه شبا دیر میخوابه درباره هرموضوعی حرف میزنیم میپره وسط نظر میده😂غذاش تازگیا خوب شده بازی دست جعی رو بیشتر دوس داره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

اذیت نمیکنه؟

نه خیلی‌ دختر ارومیه عاشق باب اسفنجیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دقیقا چه رفتاری،شیطونه،هی صدام میکنه،مهربونه،هر چی بهش میدم بخوره اول میبره برا آبجیش که سه ماهشه،آبجیش گریه میکنه دستم گیر باشه پستونکشو میزاره دهنش باهاش بازی میکنه تا ساکت بشه،خیییلی وابسته باباشه از سرکار میاد دیگه مامان نمیشناسه و......

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
پس خوشبحالت که دختر داری.عزیزم خدا حفظش کنه زنده باشن.پسر من خیلی اذیت میکنه روزی دوبار گریه میکنم ا ...

پسرا همینجورین،چند سالشه دقیقا پسرتون؟

پس خوشبحالت که دختر داری.عزیزم خدا حفظش کنه زنده باشن.پسر من خیلی اذیت میکنه روزی دوبار گریه میکنم ا ...

اره پسرا فر ق دارن براپر زاده ی منم همین سنه فقط نق میزنه و یا دائم میدوئه و جیغ میزن 

دقیقا چه رفتاری،شیطونه،هی صدام میکنه،مهربونه،هر چی بهش میدم بخوره اول میبره برا آبجیش که سه ماهشه،آب ...

دختره؟پسر من داداشمو دوس داره بوسش میکنه ولی بیشتر وقتا میزنتش گازش میگیره .الان عصر یه دونه محکم زد تو سرش

اره پسرا فر ق دارن براپر زاده ی منم همین سنه فقط نق میزنه و یا دائم میدوئه و جیغ میزن

دقیقا .پسر منم دائم نق میزنه و یه جیقی میزنه باورت میشه الان گوشم درد میکنه و از خستگی خوابم نمیبره.داداششو میزنه همه رو میزنه .بچه ها باهاش بازی نمیکنن