2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بچه دوم لطفابیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست

نظرم اینه بزرگترین ظلم رو در حق بچه ی اولت میکنی گناه داره چون تجربشو دارم میگم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذارید بچه تا جایی ب ثمر برسه خوبو بد رو ازهم بتوپه تشخیص بده..اولی بزرگ نشده دومی بیاری ک نمیتونی ب هیچکدوم رسیدگی کنی..ب زندگیت نمیرسی همسرتو ساپورت نمیتونی بکنی برا خودت وقت نداری اصلا..یکم بیشتر فکر کن

الان از نظر بهترین روانشناسا فاصله سنی بچه باید ۲سال باشه ک بچه ها باهم همبازی باشن و بیشتر از این فاصله همش آسیب هست ب بچه

از نظر فیزیولوژی هم سن بالا درست نیست بچه

اما منظورم کسایی بود ک شرایط همسان دارن راهنمایی کنن

واقعا بیخیال بشم تا هروقت خودش نازمو کشید؟

2805

ببین اینکه میگن فاصله سنی کم باشه درسته

بچه من از دو سالگی تا سه سالگی اینقدررررررررر هم بازی میخواست که نگو

چقدر من این بچه رو پارک میبردم مهد بردم که این خلا پر شه اما متاسفانه نشد

البته از هیچی بهتر بود تمام تلاشمو میکردم

اما این بچه کسیو میخاست که همیشه کنارش باشه تو خونه بازی کنه

اما نشد

ولی توی ۵سالگیش براش خواهر او دم گرچه الان خیلی راضیم که دخترم و بچه دومم تنها نیست

ولی اون دوران بچم خیلی تنها بود

حالا شرایطتتو نگاه کن ببین میتونیسخت هست اما ببین میتونی بیاری یعنی منظورم اینه از پسش برمیای

وگرنه هرچه زودتربیاری بهتره

نازو ول کن..ب حرف روانشناسا هم اگه بخای عمل کنی ک هرروز یویزی میگن..اونا تو زندگی بقیه نیستن ک..خودت شرایطو بسنج..ببین الان همسرتم ناراضیه..فقط ک شما مهم نیستی بالاخره نظر اونم ملاکه

ببین اینکه میگن فاصله سنی کم باشه درستهبچه من از دو سالگی تا سه سالگی اینقدررررررررر هم بازی میخواست ...

منم همه جا میبرم شهربازی مهد همه جا

اخر دنبال بچها گریه میکنه اخر تو خونه بمن چسبیده چون میترسه اما اگر همبازی داشته باشه با اون مشغوله

ما که هرچی بگیم شما گوش نمیکنی ولی یکم با خودت فکر کن که این بهترین رولنشناسا کین ؟ اگر خارجین که دنیای اونا با ما خیلی فرق داره اگر داخلین که قصدشون مشخصه ! شما به زندگی خودت نگاه کن ،فقط کاری نکن که همسرت از زندگی فراری بشه وقتی همسرت میخواد یک مدت با شما باشه توش خیلی حرفه ! 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
بچم همش دنبال بچه های فامیل گریه میکنهفکرمیکنم اگر خواهریا برادری داشته باشه دیگ بااون مشغوله

اخ نگو 😔

یاد دخترم افتادم

با التماس به بچه های فامیل میگفت بیا بامن بازی کن

هیچوقت اون صحنه یادم نمیره

عزیز شرایطتو اوی کن بیار بچه ها گناه دارن تنها باشن

البته بگم بچه اول من نه رفلاکس داشت نه کولیک

بچه دومم هم رفلاکس داره ه کولیک داشت که تموم شد

بچه سختی داره ولی بزرگ یشه

میگم درهر صورت باید شرایطت اوکی کنی

الان از نظر بهترین روانشناسا فاصله سنی بچه باید ۲سال باشه ک بچه ها باهم همبازی باشن و بیشتر از این ف ...

ناز کشیدن چیه این وسط؟!؟! واقعا عجیب هستید 

اره صبرکن ناز بکشه توام منت بزار ، بزرگ شید تو رو خدا

به بچه‌ اول و همسرت رحم نمیکنی ب بدن و اعصاب خودت رحم کن آخه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810