2777
2789

داشتم کامنتای پیج مهران برخورداری رو می دیدم.ک دیدم این دختره کامنت گذاشته براش.بعد رفتم تو پیج دختره دیدم پست هم گذاشته براش ک چقد خوشگلی و جذابی یعنی سال ۲۰۲۵ میایی چین ببینمت .جالبه این پست هم برا پارساله.انگار پارسال اینا رفتن چین مسابقه دادن این رختره اونجا کراش زده🤣🤗.کامنت و پستش هم ب زبان خودشون بود .زدم رو ترجمه اینجوری ترجمه شد.

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂 پس ایران بیاد کف میکنه 

این که چیزی نیس

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️

بنده خدا😂فقط اونیکه گفته ما از کره زن نمیگیریم🤣🤦

(army)💜✨خوب نیست ارتش ارمی باهم غریبه باشن .درخواست دوستی بدین اشنا شیم باهم قربون صدقه ی بچه هامون بریم😂شاد و شنگول و منگول هستم .به چاک لای دیوار هم میخندم .زود گرم میگیرم سن و سالم حالیم نیس🙄😂راستی کیبوردم هم حرفpفارسی رو نداره (انقد ک میئرسید😶)..من بشه ی خودتممم قربونش بشمه خودتممم...تائیک باحال و خنده دار و بحث جنجالی بود تگم کنین من نباشم اصن تائیک بی روح میشه.بلخره یکی باید باشه نظرای چرت و ئرت بده دیگه نه؟😁😂سوهان روح مامانمم هستم .هر دقیقه هر ساعت . هرروز در حال تراشیدن روح مادر عزیزم هستم   فدات بشم گوگولی لجباززز😘😘😝😝