2777
2789
عنوان

بیاید کتاب بخرید بخدا😭😂

85 بازدید | 9 پست

اگه مطالعه میکنید باید بگم که فیدیبو و طاقچه تخفیفای فوق العاده ای گذاشتن مثلا 90 درصد تخفیف و در نهایت میتونید کتابی که میخوایدو خیلی خیلی ارزون داشته باشید. مثلا زیر ده تومن😁

یا اشتراک های کتابشون خیلییی تخفیف خورده

من اشتراک یه ساله ام رو تمدید کردم با صد تومن درحالی که در قبلا 500بود. خلاصه که کتاب بخرید خوبه😁😂

منم که خودمو با کتاب خفه کردم دوباره(وضعیت کتابهای نخونده شده توی کتابخونم😑) 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید من میدیدم این تاپیکووووو...خواهر من ۲ تا کتاب نخونده دارم ...۱ کتاب دارم انگلیسیه باید صاف شم ...

ووای من خودم رمان خیلی سنگین گرفتم ی مجموعست هنوز سه تا از کتاباشو نخوندم

چقدر کتاب زبان اصلی مونده دستم 

خوش بحالت فقط دوتا داری. من حس میکنم کتابای نخونده شب میان تو خوابم منو خفت کنن😂

ولی بازم کتاب جدید میبینم تشنج میکنم تا نخرم اروم نمیگیگیرم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
ووای من خودم رمان خیلی سنگین گرفتم ی مجموعست هنوز سه تا از کتاباشو نخوندمچقدر کتاب زبان اصلی مونده د ...

ابجی فقط دوتا نصفه نیمه دارم..

۳ تا کتاب جدایی از اون هنوز شرو نکردمممم

بونوبونویا؟🦘🦋

باید اشتراک بگیریم ک بتونیم کتاب بگیریم؟! میشه بیشتر ازش بگی؟

نه ببین اپلیکشن هایی مثل فیدیبو و طاقچه و اینا برای کتاب و پادکستن

بعضیاشون رایگانن. مخصوصا کتابراه خیلی کتابهای رایگان خوبی داره. بعضیاشون هم باید بخری تا نسخه الکترونیکیشو داشته باشی. که از پی دی اف خوندن خیلی بهتره و انسانی تره. و کیفیتشم بهتره و قیمتشمم خییلی پایین تر از نسخه فیزیکی کتابه

اینجا میتونی هم کتاب هارو بخری و داشته باشی. و تا وقتی این اکانتو داری اونا هستن. هم میتونی اشتراک بخری که هر کتابی که اشتراک داره(همه کتابا ندارن) رو داشته باشی تا مهلت اشتراکت تموم شه. مثلا ی سال. بعد ی سال اون کتاب حذف میشه و برای خوندش باید بخریش

ابجی فقط دوتا نصفه نیمه دارم..۳ تا کتاب جدایی از اون هنوز شرو نکردمممم

الان دیدی چقدر کتاب گرفتم؟ 😭😂اینا پرت میشه روی کوه کتابهای نخونده و نصفه نیمه