2777
2789
عنوان

بیاید کتاب بخرید بخدا😭😂

85 بازدید | 9 پست

اگه مطالعه میکنید باید بگم که فیدیبو و طاقچه تخفیفای فوق العاده ای گذاشتن مثلا 90 درصد تخفیف و در نهایت میتونید کتابی که میخوایدو خیلی خیلی ارزون داشته باشید. مثلا زیر ده تومن😁

یا اشتراک های کتابشون خیلییی تخفیف خورده

من اشتراک یه ساله ام رو تمدید کردم با صد تومن درحالی که در قبلا 500بود. خلاصه که کتاب بخرید خوبه😁😂

منم که خودمو با کتاب خفه کردم دوباره(وضعیت کتابهای نخونده شده توی کتابخونم😑) 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید من میدیدم این تاپیکووووو...خواهر من ۲ تا کتاب نخونده دارم ...۱ کتاب دارم انگلیسیه باید صاف شم ...

ووای من خودم رمان خیلی سنگین گرفتم ی مجموعست هنوز سه تا از کتاباشو نخوندم

چقدر کتاب زبان اصلی مونده دستم 

خوش بحالت فقط دوتا داری. من حس میکنم کتابای نخونده شب میان تو خوابم منو خفت کنن😂

ولی بازم کتاب جدید میبینم تشنج میکنم تا نخرم اروم نمیگیگیرم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
ووای من خودم رمان خیلی سنگین گرفتم ی مجموعست هنوز سه تا از کتاباشو نخوندمچقدر کتاب زبان اصلی مونده د ...

ابجی فقط دوتا نصفه نیمه دارم..

۳ تا کتاب جدایی از اون هنوز شرو نکردمممم

بونوبونویا؟🦘🦋

باید اشتراک بگیریم ک بتونیم کتاب بگیریم؟! میشه بیشتر ازش بگی؟

نه ببین اپلیکشن هایی مثل فیدیبو و طاقچه و اینا برای کتاب و پادکستن

بعضیاشون رایگانن. مخصوصا کتابراه خیلی کتابهای رایگان خوبی داره. بعضیاشون هم باید بخری تا نسخه الکترونیکیشو داشته باشی. که از پی دی اف خوندن خیلی بهتره و انسانی تره. و کیفیتشم بهتره و قیمتشمم خییلی پایین تر از نسخه فیزیکی کتابه

اینجا میتونی هم کتاب هارو بخری و داشته باشی. و تا وقتی این اکانتو داری اونا هستن. هم میتونی اشتراک بخری که هر کتابی که اشتراک داره(همه کتابا ندارن) رو داشته باشی تا مهلت اشتراکت تموم شه. مثلا ی سال. بعد ی سال اون کتاب حذف میشه و برای خوندش باید بخریش

ابجی فقط دوتا نصفه نیمه دارم..۳ تا کتاب جدایی از اون هنوز شرو نکردمممم

الان دیدی چقدر کتاب گرفتم؟ 😭😂اینا پرت میشه روی کوه کتابهای نخونده و نصفه نیمه