2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسایی که میگید میشه 

چطوری فقط قراره پول اجاره خونشونو بدن؟ 

چیزیم واسشون میمونه؟ 

اگه خونه داشت میشد ..

ولی ازدواج با این حقوق اشتباهه باید اول سعی کنه حقوقشو ببره بالا یا همون اول با یه خانم شاغل ازدواج کنه 

زندگی بچه بازی که نیست !

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بستگی به خرج زندگیشون داره و جایی ک زندگی میکنن تو تهران مستاجر باشی ماهی ۱۰ تومن اجاره باید بدی

ما تهران نیستیم ولی قیمتامون با تهران برابره فقط اسم کلانشهرو یدک میکشیم و فقط گرونی داریم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
بخواد ازدواج کنه ۱۰ تومن اجاره س حداقل...

ما تو فامیلمون یه نفر داریم

پسره سنش کمه ۲۲ اینا زن داره و یه بچه کوچیک

حقوقشم کمه نهایت ده تومن(اجاره نشینن)

باورت میشه با همون زندگیشون رو میچرخونن

درسته سخته ولی به نظرم ما خودمون سخت میگیرم میشه

ما تو فامیلمون یه نفر داریمپسره سنش کمه ۲۲ اینا زن داره و یه بچه کوچیکحقوقشم کمه نهایت ده تومن(اجاره ...

خب بستگی داره الان اطراف اهواز فامیل داریم با ۱و۵۰۰ اجاره نشینن..

ولی خود اهواز بخوای خونه بگیری ۴ ۵تومن حداقلللل

چی میمونه از حقوق ۱۰ تومنی؟؟

با منی ک ۵ماهه از جیب میخوریم و حقوق شوهرمو ندادن از سختی حرف نزن تنها امتیازمون اینه اجاره نشین نیستیم بخدا گاهی میگم این زندگی حق من نیس ک حسرت همه چی بمونه به دلم ولی میگم زندگی بالا پایین داره صبر میکنم 😢

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop