2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22268 بازدید | 4848 پست
درسته تا این رفت و امد افراد ناقل هست اصلا بیماری خوب نمیشه این به اون اون به این میده همه درگیر میش ...

اره والا دیگه عبرت کردم جایی برم 

وااای منم امسال کلا بدنم گرمایی شده 

فک کن هر جا میرم آتیش میگیرم 

تموم پکجای خونرو خاموش کردم 

نمیدونم سر چیه 

چربی داشتم ماه بیش فقط ۲۰تا بالا بود دکتر گفت مهم نیست 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

دقیقا من سال ۸۶ رفتم دانشگاه اون سال چنان برفی رشت باریده بود تا یک ماه دانشگاه تعطیل شد با اینکه ام ...

اون سال من آبله مرغان گرفته بودم، اینجا طوفان تگرگ اومد همه خیابون و جوب ها پر تگرگ بود، یادش بخیر ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون سال من آبله مرغان گرفته بودم، اینجا طوفان تگرگ اومد همه خیابون و جوب ها پر تگرگ بود، یادش بخیر ،

برای همه سال ماندگاری شد 😅

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

دقیقا خیلی خوبه میتونست دختره اینجوری کنه که کل خونواده عاشق شن و رضایت بدن ولی من شنیدم یه دوره اس ...

صحیح، امروز یکی از پیج ها که درباره میراث فرهنگی می‌زاره نشون داد موقع بازسازی اون خونه قدیمی یه کیسه کوچیک پیدا کردن طلسم، فقط سر مورچه توش بود، بعد گفت اون کسی که اینکار رو کردی آنقدر حوصله داشتی سر مورچه کردی این تو ،همین وقت رو برای هر کاری میزاشتی نتیجه میداد، فیلمش مال امروز دارمش، 

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ شام درست کردم و داشتم جم و جور میکردم چیزا رو، همینطوری داشتم می‌خوندم دختر چشم ...

😄😄😄😄

خواننده کی بودی🤣

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
دقیقا 😂 طوفان وحشتناکی بود ولی ، اون موقع

منم چون یک ماه تعطیل شدیم وسط امتحان قشنگ یادم مونده 

یه امتخانش رو یادمه برف تازه شروع شده بود عزا گرفتم وای چه جوری برم 

بعد تلویزیون اعلام کرد هر کس هر دانشگاهی نزدیکش هست بره همونجا امتحان بده و نیاز نیست بره دانشگاه خودش 

بقیه که دیگه یخبندان شد و نرفتیم تا یک ماه بعد 😅

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

صحیح، امروز یکی از پیج ها که درباره میراث فرهنگی می‌زاره نشون داد موقع بازسازی اون خونه قدیمی یه کیس ...

وااای فقط تیکه اتداختنش 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن