2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22030 بازدید | 4785 پست
میزارم نون پنیر گردو اتفاقا ظهر رفتم خرید فقط سیب و هویج و این چیزا خریدم😂😂🥴 وزنشم ماشالله گفت یک ...

اجیل بادوم اینام بذار براش بخوره

نه خوب کردی درست کردی حالا از فرداشب رژیم بده به بجه🥰😁

بسلامتی

چشم عزیزم .ممنون گفتی دیگه باورت میشه با خودم کوله میبرم که جو تغییر کرد لباس گرم داخلش میزارم البته ...

چشمت بی بلا خواهش میکنم

چیکار کنی چاره نداری حواست نباشه رعایت کنی مریض میشی

کنار افراد مریض تا میتونی سعی کن نشینی

اره ویروس رو که نگو اینجا هم همه درگیرن مخصوصا بچه های مدرسه ای

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشمت بی بلا خواهش میکنمچیکار کنی چاره نداری حواست نباشه رعایت کنی مریض میشیکنار افراد مریض تا میتونی ...

دقیقا 

بچه های مدرسه ای  خونواده ازشون میگیرن 

دیگه ناقل میشن اینور اونور میرن 

ادم و از کار زندگی میندازه 

منم همش در حال عرق ریختنم 

دیگه فعلا تا قبل یلدا جایی نمیرم 

مراعات میکنم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

درستش اینه ادم لباس گرم بپوشه بخاری رو کم روشن کنه ما چون کوهستانی هستیم هر وقت مادرشوهرم میاد خونه ...

آره اما خوب‌ طبع آدما متفاوت، من حالا از اینکه لباس زیاد بپوشم بدم میاد برای همینم جفت بخاریم شب 😂

حالا باورت میشه من زیاد طلسم و باور نداشتن ولی چقد بد و سنگینه چقد میتونه قدرت داشته باشه

آره خیلی‌، راستش سوالی که فکرمو مشغول کرده اینکه کاش برای چیزای خوب هم طلسم این مدلی قوی وجود داشت، 

هر چند مانا گلی خیلی هم وحشتناک نیست بنظرم دختره بهش علاقه داشته که طلسمش کرده یعنی عشق و علاقه بوده، 

اما در کل کاشکی برای چیزای خوب هم باشه طلسم ، البته کسی که واقعا وارد باشه نه کسایی که فقط ادعا دارن مثل همین فوتبال طرف با ادعای طلسم و جادو چقدر پول میزنه به جیب

دقیقا بچه های مدرسه ای خونواده ازشون میگیرن دیگه ناقل میشن اینور اونور میرن ادم و از کار زندگی میند ...

درسته 

تا این رفت و امد افراد ناقل هست اصلا بیماری خوب نمیشه این به اون اون به این میده همه درگیر میشن چرخه وار

اره رعایت کن خودت اذیت میشی زود زود مریض بشی

آره اما خوب‌ طبع آدما متفاوت، من حالا از اینکه لباس زیاد بپوشم بدم میاد برای همینم جفت بخاریم شب 😂

پس برعکس منی جاری و مادرشوهرم هم مثل تو هستن ولی ما خانوادگی لباس گرم میپوشیم دمای خونه رو کم می کنیم 

آره درسته، اصلأ معلوم نبود چی به چیه، ولی دقت کردی سال به سال سرمای هوا دیرتر میاد

درسته هوای زمین رو به گرم شدن هست 

یخ های قطبی دارن آب میشن 

من بچه بودم یادمه یخ می‌زدیم 

ولی الان چند سالیه اصلا سرد نمیشه آنچنان 

به قول تو هم هر سال سرما دیرتر میاد 

بعد بهار بارون می‌زنن شکوفه درخت ها می‌ریزه 

محصولات خراب میشن 

تابستون موقع برداشت بارون های بی موقع 

زمستون بارون خبری نیست 

همه چیز برعکس شده 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اره امسال گرمتر هست تبریز هم گرم هست ولی این دو یه روزه یکم هوا سرد شده تا صفر میاد تبریز هم دو،سه س ...

آره اینجا هم همینجور 

آخرین برف ۹۸ اومد اینجا 

بعد اون اگرم اومده پنج سانت مثلا و سریع آب شده 

برف بیاد میکروب زمین کشته میشه 

قبلا بچه بودیم مدرسه می‌رفتیم زمین یخ میزد 

من پارسال هم یخ ندیدم تو زمستون 

امسال که هیچ روزا پنجره بازه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته هوای زمین رو به گرم شدن هست یخ های قطبی دارن آب میشن من بچه بودم یادمه یخ می‌زدیم ولی الان چند ...

تا ۲۰،۳۰ سال آینده خیلی اوضاع زمین افتضاح میشه از لحاظ آب و هوا ، 

پیجی تو اینستا نشون داد اخبار سال ۸۶ که چقدر برف و بارون میومد، ولی الآن چی 

تا ۲۰،۳۰ سال آینده خیلی اوضاع زمین افتضاح میشه از لحاظ آب و هوا ، پیجی تو اینستا نشون داد اخبار سال ...

دقیقا 

من سال ۸۶ رفتم دانشگاه 

اون سال چنان برفی رشت باریده بود تا یک ماه دانشگاه تعطیل شد با اینکه امتحانات ترم بود 

بعد یک ماه داشتم میرفتم بازم کنار خیابون که برف ها رو زده بودن کنار چون رو هم مونده بود بعد یک ماه آب نشده بود و بالای یک متر برف بود کناره خیابون 

دیگه بعد اون مثل اون برف نیومد 

شهر ما آخرین برف سال ۹۸ اومد بعدش کرونا اعلام شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره خیلی‌، راستش سوالی که فکرمو مشغول کرده اینکه کاش برای چیزای خوب هم طلسم این مدلی قوی وجود داشت، ...

دقیقا خیلی خوبه میتونست دختره اینجوری کنه که کل خونواده عاشق شن و رضایت بدن 

ولی من شنیدم یه دوره اس 

باطل میشه خودبخود اثرات بدی تو زندگی میزاره 

یکی از بچهای سایت برام تعریف کرد با طلسم ازدواح کرد بعد ۹ماه باطل شد جدا شدن 

دیگه ام نتونست طلسم بگیره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن