2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22248 بازدید | 4846 پست
ای وااای بچه طفلیدیگه پس حسابی باید مراعاتش کنیکیک و شیرینی و اینا اصلا نذار براش مدرسه کلا توخونه ...

باور میکنی هرررررروووز باید ابمیوه و نوشیدنی ببره مدرسه

با کیکای بیرونو 😵‍💫😵‍💫

دکتره گفت بخاطر همینه دیگه، همش بخاطر تنقلات بیرون

اره فعلا تعطیل تا شااید رژیمی اینا براش درست کنم

خودشم ترسیده بچه میگه فقط لقمه و میوه بزار🥲😂

وای فک کنم خودمم قند دارم 🤣🤣

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
باور میکنی هرررررروووز باید ابمیوه و نوشیدنی ببره مدرسهبا کیکای بیرونو 😵‍💫😵‍💫دکتره گفت بخاطر همی ...

واییی از همینه خب

همین که خودشم متوجه شده ناخوداگاه نمیخوره دیگه ایشالا میاد پایین ،میوه هم خو خیلیا قندش بالاس  براش سیب بذاری فک کنم بهتره

سرچ کن ببین

براش نون پنیر گردو بذار 

ترسیدی خودتم😂😅

بچس رعایت کنه خوب میشه ایشالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا اینجا هم قبل خواب هوا خوب بود الان با صدای بارون شدید از خواب بیدار شدم ترسیدم فکر کردم سیل راه ...

آره درسته، اصلأ معلوم نبود چی به چیه، ولی دقت کردی سال به سال سرمای هوا دیرتر میاد

قربونت نه من الان دیگه لیسانسمم گرفتم آزمون بانک

خدا نکنه

موفق باشی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم امسال که اصلا سرد نشد همیشه بالای ده درجه بود سالهای قبل هم اکثرا کم پیش میاد صفر بشه معم ...

اره امسال گرمتر هست تبریز هم گرم هست ولی این دو یه روزه یکم هوا سرد شده تا صفر میاد 

تبریز هم دو،سه سال اخیر نسبت به سال هم قبل برف کم میاره من با اینکه از برف خوشم نمیاد ولی دلم میخواد بباره

ما هم همینیم روز بدون بخاری شب بخاری ، شب واقعا سرده با صبح

درستش اینه ادم لباس گرم بپوشه بخاری رو کم روشن کنه ما چون کوهستانی هستیم هر وقت مادرشوهرم میاد خونه ام میگه خونه‌اتون سرد بخاری رو روشن کن ولی من متنفرم از گرما بخوام کار کنم سرم گیج میره توی گرما برای همین لباس گرم میپوشم سردم نشه بخاری می بندم هوای خونه سرد باشه 

سلام عشقم با ز گلودرد گرفتم 😪

دقیقا دقیقا 

والا همچی جای خودش قشنگه 

واسه همین بدنمون گرخیده .😁

لباسای پاییزی تو دستمون باد کرد 🫤

روزا گرم لباس خنک میپوشی یهو غروب سرد کلا غافلگی

رمون کرده 

@mary2772    

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامانش گفت اصلا این اون عبد حسینی که میشناسم نیست میخواد بزنه منو، تهدید می‌کنه حتی که فلان میکنم، م ...

وااای چه ترسناک 

چه طلسم وحشتناکی بودش 

خدا بخیر کرد باطل شد

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامانش گفت اصلا این اون عبد حسینی که میشناسم نیست میخواد بزنه منو، تهدید می‌کنه حتی که فلان میکنم، م ...

حالا باورت میشه من زیاد طلسم و باور نداشتن 

ولی چقد بد و سنگینه 

چقد میتونه قدرت داشته باشه 

سلام عشقم با ز گلودرد گرفتم 😪دقیقا دقیقا والا همچی جای خودش قشنگه واسه همین بدنمون گرخیده .😁لباسای ...

سلام گلم مواظبت کن بدتر نشه چای سبز رو با عسل و عناب و دارچین گل ومحمدی دم کن هم خوشمزه هست و هم گلو درد وسرما خوردگی رو خوب میکنه هم سیستم ایمنی بدنت رو بالا میبره 

درسته 

نه من کلا لباس گرم پوشیدم روزا بخاری رو خاموش میکنم شبها روشن گاهی هم پنجره رو روشن میکنم این روزا اینطوره دیگه حداقل پلیوری چیزی در دسترس باشه که هوا سرد شد بپوشیم 

سلام گلم مواظبت کن بدتر نشه چای سبز رو با عسل و عناب و دارچین گل ومحمدی دم کن هم خوشمزه هست و هم گلو ...

چشم عزیزم .ممنون گفتی 

دیگه باورت میشه با خودم کوله میبرم 

که جو تغییر کرد 

لباس گرم داخلش میزارم 

البته من خیلی مراقبت میکنم 

هر دو بار تو مهمونی گرفتم 😪

خیلی خیلی ویروس زیاد شده 

تو شهرمون همه درگیر شدن 

واییی از همینه خبهمین که خودشم متوجه شده ناخوداگاه نمیخوره دیگه ایشالا میاد پایین ،میوه هم خو خیلیا ...

میزارم نون پنیر گردو 

اتفاقا ظهر رفتم خرید فقط سیب و هویج و این چیزا خریدم😂😂🥴 وزنشم ماشالله گفت یکم بالاس 

هیچی دیگه 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

البته آدمم نمیشم من

شب تولد پدرشوهره

براش کیک درست کردم🙄😕😶😂🤦🏻‍♀️

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹