2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21915 بازدید | 4760 پست
الآن نگا گوشی کردم فردا دما هوا ۱۸ درجه

سلام ابجی خوبی شما دارین بهار رو تجربه می کنین 

دمای شهر ما الان ۱ صبح تا _۳ میره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شدم عزیزم می‌دونی از رو رنگ نوشته هات شناختمت 😄 تا دیدم یادم اومد اسمتو نگاه کردم مطمین تر شدم .من ...

اره دختر سبز نویسم من 🥲

اسمم یکم فرق می کنه ولی مری در هر دو هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره آره اونجا فرق داشت 😍

دیگه صفاش رفته 

تو چرا نمیری شاید از دوستا هنوز کسی باشه

دیگه صفاش رفته تو چرا نمیری شاید از دوستا هنوز کسی باشه

آره 

نه دیگه نمیرمون هیچ کی از بچه ها نیست آخرین بار شاید چند ماه پیش رفتم یه سر ، فکر کنم فقط تو رو دیدم 

اصن هیچ کیو نمی‌شناسم 

درگیر زندگی و ازمونم 

آره نه دیگه نمیرمون هیچ کی از بچه ها نیست آخرین بار شاید چند ماه پیش رفتم یه سر ، فکر کنم فقط تو رو ...

از خرداد من نمیرم اونور پس قبل خرداد اومده بودی 

معلمی ؟

یادمه گفتی رفتی سر خونه زندگیت

الآن نگا گوشی کردم فردا دما هوا ۱۸ درجه

پاییز نیومده خداحافظی کرد رفت 😂😂😂

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

سلام ابجی خوبی شما دارین بهار رو تجربه می کنین دمای شهر ما الان ۱ صبح تا _۳ میره

سلام عزیزم 

چه سرد میشه شهر شما 🥶🥶 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

زمان کرونا بود سال ۹۹، بابا بزرگ زنداییم به رحمت خدا رفته بود، بخاطر کرونا مراسم بعد خاکسپاری رو ساع ...

واااای موهای سرم بلند شد 🫣😂😂😂

چه ترسناک 

من بودم عکسارو پاک و پاره میکردم 😱

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام ابجی خوبی شما دارین بهار رو تجربه می کنین دمای شهر ما الان ۱ صبح تا _۳ میره

سلام ماری جون

چطوری 

اینجا اصن پاییز نکرد 

فعلا تو بهار گیر کردیم 🫣😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

واااای موهای سرم بلند شد 🫣😂😂😂چه ترسناک من بودم عکسارو پاک و پاره میکردم 😱

بهش گفتم اگه اون موقع متوجه میشدید خیلی بد میشد، چون فقط یه مرد هم باهاشون بود، دوتا هم سن و سال دار، 

بگذریم خلاصه که فیلم وحشت حسابی میشه از این خاطرات درست کرد 😂 

این مکان که این اتفاق افتاد اسمش رود بند، یک مکان قبرستون قدیمیه ، ولی مذهبی هم هست ، آقا رودبند پیامبری بود مزارش اونجا