2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22268 بازدید | 4848 پست
سلام اجی قشنگ خودم 💋 خوبم فدایت ، چه خبر ؟

آجی قربونت بره مهربونم🩷خداروشکرخوبی همیشه خوب باشی عزیزم

خبری نیست زندگی روزمره 😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
اینجا آره سرده ، ما هم شب بخاری روشن میکنیم ولی صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم واقعا سرد بود

پس اونور بالاخره پاییز اومد 😅😅😅 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان سر حقیقت بیشتر خواب نما شدن 😂فقط زندایی شانس اورده 🤌🫣😂

😂😂😂😂 چند تا خاطره دیگه هم دارم یکیش رو مامانم تعریف کرده از زبون مادر بزرگم  

یکی دیگه رو خود زنداییم تعریف کرد ولی با مدرک 😂 مال زمان کرونا بود ، می‌نویسم کپی میکنم اینجا ، سعی میکنم خلاصه باشه، فقط همینو بهت بگم اگه اون لحظه متوجه میشد اون سایه سفید چیه واویلا 😂

آجی قربونت بره مهربونم🩷خداروشکرخوبی همیشه خوب باشی عزیزمخبری نیست زندگی روزمره 😘

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ 

شام درست کردم و داشتم جم و جور میکردم چیزا رو، همینطوری داشتم می‌خوندم دختر چشم و ابرو مشکی دل نمی‌ده به هیچکی و..... تو اوج خوندن بودم متوجه نشدم شوهرم اومده ، دیدم سایه پشت سرمه یهو گفتم دل نمی‌ده به هیچکیییییاااااااااا ععععععععع رفتم عقب 😂 اونم ترسید موند نگام کرد 😂 بعد پاشیدم از خنده 😂

اهان سر حقیقت بیشتر خواب نما شدن 😂فقط زندایی شانس اورده 🤌🫣😂

زمان کرونا بود سال ۹۹، بابا بزرگ زنداییم به رحمت خدا رفته بود، بخاطر کرونا مراسم بعد خاکسپاری رو ساعت ۴ صبح گذاشته بودن و اعلام کردن کسی نیاد بخاطر کرونا، بعد دختر خاله زنداییم عکس چند تا میگیره از مزار و خود کسایی که هستن، بعد میرن خونه که عکسا رو ببینن کدوم خوبه بزارن واتس اپ، بعد چشمشون به یه چیز سفید میخوره مثل آدمی نشسته اما بلد قده و صورت ترسناکی داره، زوم کردن دیدن انگار جنیه، فردا عصر دوباره میرن اونجا فکرشون رو بد جور مشغول کرده بود دیدن اصلا اونجا پارچه سفیدی نیست،
عکسش رو برام فرستادن و دیدم ، گفتمش اگر اون لحظه متوجه میشدید همه فرار 😂 داشتمش مدتی پاکش کردم

سلام دوستان شبتون بخیر خوبین 

صبا رو یادتون هست کنکوری بود نامزد داشت ؟عضو نی نی سایت شده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام دوستان شبتون بخیر خوبین صبا رو یادتون هست کنکوری بود نامزد داشت ؟عضو نی نی سایت شده

عزیزم ممنون 😍😍

بچه هااا لطفا خودتون رو معرفی کنید 😍 تا یادم بیاد اسمتونو بگید یادم میاد 

عزیزم ممنون 😍😍بچه هااا لطفا خودتون رو معرفی کنید 😍 تا یادم بیاد اسمتونو بگید یادم میاد

خواهش می کنم🤍💚

ممنون عزیزم لطف کردی .

تگت ابی نشد فکر کردم تگ نشدی