2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21957 بازدید | 4768 پست
سلام اجی قشنگ خودم 💋 خوبم فدایت ، چه خبر ؟

آجی قربونت بره مهربونم🩷خداروشکرخوبی همیشه خوب باشی عزیزم

خبری نیست زندگی روزمره 😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
اینجا آره سرده ، ما هم شب بخاری روشن میکنیم ولی صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم واقعا سرد بود

پس اونور بالاخره پاییز اومد 😅😅😅 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان سر حقیقت بیشتر خواب نما شدن 😂فقط زندایی شانس اورده 🤌🫣😂

😂😂😂😂 چند تا خاطره دیگه هم دارم یکیش رو مامانم تعریف کرده از زبون مادر بزرگم  

یکی دیگه رو خود زنداییم تعریف کرد ولی با مدرک 😂 مال زمان کرونا بود ، می‌نویسم کپی میکنم اینجا ، سعی میکنم خلاصه باشه، فقط همینو بهت بگم اگه اون لحظه متوجه میشد اون سایه سفید چیه واویلا 😂

آجی قربونت بره مهربونم🩷خداروشکرخوبی همیشه خوب باشی عزیزمخبری نیست زندگی روزمره 😘

خدا نکنه عزیز دلم ❤️ 

شام درست کردم و داشتم جم و جور میکردم چیزا رو، همینطوری داشتم می‌خوندم دختر چشم و ابرو مشکی دل نمی‌ده به هیچکی و..... تو اوج خوندن بودم متوجه نشدم شوهرم اومده ، دیدم سایه پشت سرمه یهو گفتم دل نمی‌ده به هیچکیییییاااااااااا ععععععععع رفتم عقب 😂 اونم ترسید موند نگام کرد 😂 بعد پاشیدم از خنده 😂

اهان سر حقیقت بیشتر خواب نما شدن 😂فقط زندایی شانس اورده 🤌🫣😂

زمان کرونا بود سال ۹۹، بابا بزرگ زنداییم به رحمت خدا رفته بود، بخاطر کرونا مراسم بعد خاکسپاری رو ساعت ۴ صبح گذاشته بودن و اعلام کردن کسی نیاد بخاطر کرونا، بعد دختر خاله زنداییم عکس چند تا میگیره از مزار و خود کسایی که هستن، بعد میرن خونه که عکسا رو ببینن کدوم خوبه بزارن واتس اپ، بعد چشمشون به یه چیز سفید میخوره مثل آدمی نشسته اما بلد قده و صورت ترسناکی داره، زوم کردن دیدن انگار جنیه، فردا عصر دوباره میرن اونجا فکرشون رو بد جور مشغول کرده بود دیدن اصلا اونجا پارچه سفیدی نیست،
عکسش رو برام فرستادن و دیدم ، گفتمش اگر اون لحظه متوجه میشدید همه فرار 😂 داشتمش مدتی پاکش کردم

سلام دوستان شبتون بخیر خوبین 

صبا رو یادتون هست کنکوری بود نامزد داشت ؟عضو نی نی سایت شده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام دوستان شبتون بخیر خوبین صبا رو یادتون هست کنکوری بود نامزد داشت ؟عضو نی نی سایت شده

عزیزم ممنون 😍😍

بچه هااا لطفا خودتون رو معرفی کنید 😍 تا یادم بیاد اسمتونو بگید یادم میاد 

عزیزم ممنون 😍😍بچه هااا لطفا خودتون رو معرفی کنید 😍 تا یادم بیاد اسمتونو بگید یادم میاد

خواهش می کنم🤍💚

ممنون عزیزم لطف کردی .

تگت ابی نشد فکر کردم تگ نشدی