2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22017 بازدید | 4781 پست
حتما باید ببینمش 😍 سریال شب بیست و نهم یادته ؟

اره یادمه 

اونو دیده بودم میترسیدم 🫣شب تا صبح بیدار بودم سرش😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یادمه اونو دیده بودم میترسیدم 🫣شب تا صبح بیدار بودم سرش😂

تازه ۹ تا صفحه ازش سانسور کردن شده این 😂 انصافا اون زمان همچین فیلم ترسناکی ساختن معلومه تیم حرفه ای داشتن ، 

تو اینستا و اینجا کامنت خوندم همه میگفتن تنهایی جرأت نداشتن جایی برن ، 

خود من دوم راهنمایی بودم اولین بار دیدمش یکبار تنها بودم خونه صدا غررررر اینطوری اومد از ترس به فففففف افتادم بعد دیدم مال خونه همسایه 😂 

اره یادمه اونو دیده بودم میترسیدم 🫣شب تا صبح بیدار بودم سرش😂

یکبار که داشتم نمایش می‌دیدم طنز پردازه ادای شب بیست و نهم رو درآورد، خوبه برقا برن 😂 با گریه رفتم زنگ زدم مامان بیا تنهام 😂 رفته بود بیرون خرید 😂

تازه ۹ تا صفحه ازش سانسور کردن شده این 😂 انصافا اون زمان همچین فیلم ترسناکی ساختن معلومه تیم حرفه ا ...

😂😂😂

منم خیلی ترسوم بخدا 

اینقد جوگیر میشم تو فیلم ترسناکا که نگو 

دیگه تا صبح بیدارم تا اون شخصیتا نیان جلوم 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

یکبار که داشتم نمایش می‌دیدم طنز پردازه ادای شب بیست و نهم رو درآورد، خوبه برقا برن 😂 با گریه رفتم ...

وااای 😂😂😂😂

فقط بنده خدا مامانت 😅

من برعکس جرأت ندارم چشم باز کنم تا صبح ، 😂

خوشبحالت 🤌😅من زیر پتو میرم تازه 😁

وااای 😂😂😂😂فقط بنده خدا مامانت 😅

😂😂😂😂 مامانم گفت چیه ؟ دزد اومده گفتم ده بیا گریه میکردم 😂 

راستش خود الآنم جرأت ندارم ببینمش شب بیست و نهم رو 😂 ولی واقعا کسی که اون زمان همچنین فیلمی بسازه آنقدر ترسناک اونم تو ایران کارش عالیه، اگه الان بود جایزه سیمرغی چیزی میبردن 

مال سال ۶۷ این سریال 

من سریال آخرین کمیته رو دیدم امروز ، رزمی و درام ، ولی قشنگ بود 

خوشبحالت 🤌😅من زیر پتو میرم تازه 😁

😂 دوست مامانم تعریف کرد ، البته این خاطره مال سال ۸۲ ، شوهرش رفته بود مأموریت تو راه آهن اندیمشک کار می‌کنه، گفت پسر بزرگم رفته بود فیلم ترسناک گرفته بود نگاه کردیم تا صبح ساعت جفتم بود نگاه میکردم کی صبح میشه 😂 همه در و پنجره‌ها رو قفل کرده بودم 😂 گفت فرداش پسرمو گفتم دیگه این مدل فیلما رو نگیر 😂 مردم تا صبح شد 

😂😂😂😂 مامانم گفت چیه ؟ دزد اومده گفتم ده بیا گریه میکردم 😂 راستش خود الآنم جرأت ندارم ببینمش شب ...

وااای فکر کردن دزد اومده 😅

من اتاق تاریک باشه داخلش نمیرم باید راهرو رو روشن کنم بعد برم 🫣

😂 دوست مامانم تعریف کرد ، البته این خاطره مال سال ۸۲ ، شوهرش رفته بود مأموریت تو راه آهن اندیمشک کا ...

این الان منم 🤣🤣🤣🤣

شب بیستو نهم و پارسالم گذاشتن 

بنظرم خیلی قشنگه 

وااای فکر کردن دزد اومده 😅من اتاق تاریک باشه داخلش نمیرم باید راهرو رو روشن کنم بعد برم 🫣

😂😂😂 منم همینطور، ولی بعضی‌ اوقات هم هست جو گیر میشم، کسی پیشم باشه جو میگیرم تنهایی میرم 😂 اما تنها باشم عمرا جرأت کنم 😂

یه بار شوهر خالم متنی برام فرستاده بود سال ۹۴، تو واتس اپ درباره جن بود که تو دزفول اتفاق افتاده بود و واقعیت داشت ، سندیت داشت، من اینو برای داییم هم فرستادم خواستم واکنشش رو ببینم چیه 

😂😂😂 منم همینطور، ولی بعضی‌ اوقات هم هست جو گیر میشم، کسی پیشم باشه جو میگیرم تنهایی میرم 😂 اما ت ...

خب

این الان منم 🤣🤣🤣🤣شب بیستو نهم و پارسالم گذاشتن بنظرم خیلی قشنگه

😂😂😂 بعد 

من رفته بودم خونه مادر بزرگم که مراقبش باشم ، شب ساعت ۱ خوندمش تو اتاق تنها مادر بزرگم اون اتاق بود چون کولر روشن بود مادر بزرگم برعکس من از کولر هم فراری😂‌

متن رو خوندم حسابی ترسیدم، با خودم گفتم مادر بزرگم امیدش منم مثلا ، من خودم الان حسابی ترسیدم صدایی بیاد چیکار کنم چرا خوندمش الآن 😂 خودم از خودم شاکی شدم اما باز گفتم هیجان داره آروم باش و.... دیگه گفتم موزیک بزارم با هندزفری گوش دادم آروم شدم خارجی گوبس گوبس دار 😂