2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22017 بازدید | 4781 پست
من اما نه کاپشن دارم، یه مشکی دارم از تهران خریدمش، یوتیوبری دنبال می‌کنم کاپشن مشکی داره منم گفتم م ...

من کاپشن و اینا چند تا دارم منتها برام تنگ شدن چون باردارم 

امسال فقط یه کاپشن دارم یه مانتو پاییزه و یه بارونی که چند وقت پیش خریدم 😅😅بقیه برام تنگ شدن در حال حاضر 

مبارکت باشه گلم به خوشی بپوشی 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاپشن و اینا چند تا دارم منتها برام تنگ شدن چون باردارم امسال فقط یه کاپشن دارم یه مانتو پاییزه و ...

مرسی عزیز دلم ❤️ 

انشالله جوجه که بسلامتی بدنیا اومد دوباره اونا اندازت میشن، ولی عزیزم میری بیرون مراقب باش سر نخوری، بخاطر سردی هوا زمین یخ زده باشه خدایی نکرده لیز بخوری

سلام به خواهر گلی خودم 💋 خوبم مرسی ، چه خبر ؟

خوبم ممنون گلم 🤍💚سلامتی  تو چه خبر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلامتی ماری جان به چه ورزشی علاقه داری ؟

بسکتبال ولی تکواندو کار میکنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار @مامان_بهاااااار @mary2772 سلام به همه خوشگلا 😍

سلام گلم 

خوبی خوشی سلامتی 

شبت بهشت مهربون ❤️🥰

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلااااام خانوم تمام😍 قربانت 😍 دیشب انگار صحبت هامون رو مامان مهدیار خونده موزیک شلوار پلنگی خوند ب ...

عه وااا جدا 😂😂😂ندیدم که 

قشنگ برامون با ضرب زده یا نه 🤌😁

وااای🤣پست ریحان و خوندم میگه لیلا و مانا خسته نمیشید از قربون صدقه 

یعنی خوندم اینقد خندیدم فک درد شدم 🤣🤣🤣

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلااااام خانوم تمام😍 قربانت 😍 دیشب انگار صحبت هامون رو مامان مهدیار خونده موزیک شلوار پلنگی خوند ب ...

راستی لیلایی 

فیلم ترسناک دوس داری یا دیدی؟؟

😂😂😂😂 نه با ضرب نزده 😂 ولی قابل قبول خونده 😂😂😂😂 آره 😂

با تخفیف قبوله 😅🤣🤣🤣

آره دوست دارم ،قبلا دیدم ولی چند ساله که ندیدم ، آخرین بار انابل بود که دیدم

منم جنایی و ترسناک دوس 🤭

وااای امیلی رز 

رو ببینی آنابل یادت میره