2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21974 بازدید | 4771 پست

@لیلا_۷۰    

تو قلبمی خودت درجه یکی 😍🫂🥰❤️

عه منم دقیقا همینکارو میکنم

حس خوبیم میگیرم 

من به همین نتیجه رسیدم درسته 🤌😃

دوتا قر هم بدی دیگه حالش بیشتره 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لیلا_۷۰ تو قلبمی خودت درجه یکی 😍🫂🥰❤️عه منم دقیقا همینکارو میکنمحس خوبیم میگیرم من به همین نتیجه ...

😂😂😂 فداتم که 💋💋💋💋

من یه موزیک گوش میدم زمانی که برای مسابقات میرم یا تمرین های سنگین دارم ، یا زمانی که فانتزی دارم خودمو تو مبارزات زیر زمینی تصور میکنم 😂 آره ما بودیم وقتی هیچکی نبود تو این بازی ، 

نترسیدیم چسبیدیم به هم عیل راضی 

آره ما دست اندازا رو رد کردیم تخته میگازیم 

آره مااااااااااا 

رپه اما حس قوی بودن دست میده بهم 

😂😂😂 فداتم که 💋💋💋💋من یه موزیک گوش میدم زمانی که برای مسابقات میرم یا تمرین های سنگین دارم ، یا ...

عه خوبه اتفاقا با مفهونه 

همه ی رپا بد نیستن 

بابا عشقم تو استاد مبارزات زرمی هستی 

مگه رو دستت داریم 

از مادر زاییده نشو رو دستت درآد 😍😍😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

عه خوبه اتفاقا با مفهونه همه ی رپا بد نیستن بابا عشقم تو استاد مبارزات زرمی هستی مگه رو دستت داریم ا ...

راستش خیلی‌ با معنیه و خوبه ، خیلی از رپ ها چون شاد هستن گوش میدم، ولی معنای خاصی ندارن، اونایی هم که معنی دارن غمگینن ، ولی این حس شجاعت میده برای همین دوسش دارم، 

یه سریال هست خون و استخون، هم رزمی هم درام هم هیجانی، قشنگه ولی ، خودمو اون مدل جایی تصور میکنم 😂 

راستش خیلی‌ با معنیه و خوبه ، خیلی از رپ ها چون شاد هستن گوش میدم، ولی معنای خاصی ندارن، اونایی هم ک ...

خب همین درسته 

دیدی میگن به چیزای خوب فکر کن همون اتفاق برات میوفته دقیقا برام اتفاق افتاده 

الان اون فکرو احساس و تخیلاتت عالیه خیلی خیلی بهت کمک میکنه به هدفت برسی

پیشرفت کنی 

دقیقا همون انرژی مثبت و خوشبینانه به سمتت فرستاده میشه 

قشنگم 

عه خوبه اتفاقا با مفهونه همه ی رپا بد نیستن بابا عشقم تو استاد مبارزات زرمی هستی مگه رو دستت داریم ا ...

احساس میکنم بازیگر بون هستم 😂 تا حد کوچیکی هم طنز فیلمش، 

اتفاقاً مبارزات زیر زمینی تو ایران هم هست ، شهریار ۴ سال پیش بود فیلمش نمی‌دونم چطور لو رفته بود ، ولی هست تو تهران و بعضی‌ شهر های دیگه، 

یکی هست اینستا استاد رستمی ماشاالله حرکات دست سریعی داره کلیپ هاش رو ببینی میمونی تعجب، 

احساس میکنم بازیگر بون هستم 😂 تا حد کوچیکی هم طنز فیلمش، اتفاقاً مبارزات زیر زمینی تو ایران هم هست ...

ایتقد اینقد مبارزات رزمی دوس دارم 

کلا میپسندم واسه دخترا 

واقعا باید تو برنامه بچه ها باشه 

من کلا مبارزه درسته نمایشی جکی چان دوسدارم 

خب همین درسته دیدی میگن به چیزای خوب فکر کن همون اتفاق برات میوفته دقیقا برام اتفاق افتاده الان اون ...

آره درسته ، همون انرژی کائنات ، 

شوهرم یکبار تعریف کرد زمانی که تازه رزمی یاد گرفته بود و هنوز تازه کار بود ، یکی از دوستاش هم رده خودش جو گیر شده بود صدا ع، ا او، درمی‌آورد یعنی فاز بروسلی برداشته بود 😂 ، جو گیر شد جفت پا پرید ، ارتفاعش بالا نبود زیاد پاش گرفت به تشک پاش باز شد به اونجا خورد زمین ، عععععع می‌پیچید به خودش ، هر چی مربی اینور اونورش کرد هیچ فایده نداشت بردنش دکتر 😂 اما اون لحنی که برام تعریف کرد پاشیدم از خنده 😂

آره درسته ، همون انرژی کائنات ، شوهرم یکبار تعریف کرد زمانی که تازه رزمی یاد گرفته بود و هنوز تازه ک ...

واااای 😂😂😂😂ادمو برق بگیره جو نه 😂

یه پوآن مثبت داری 

شوهرتم رزمی کاره 

باهم مبارزه کردید واسه تمرین ؟؟

ایتقد اینقد مبارزات رزمی دوس دارم کلا میپسندم واسه دخترا واقعا باید تو برنامه بچه ها باشه من کلا مبا ...

جکی چان کارش عالیه ، خیلی فرز و سریع، خودش هم بدل کاری ها رو انجام میده، ولی دیگه سنش رفته بالا حرکات رزمی کمتر انجام میده، 

واااای 😂😂😂😂ادمو برق بگیره جو نه 😂یه پوآن مثبت داری شوهرتم رزمی کاره باهم مبارزه کردید واسه تمری ...

😂😂😂😂 دقیقا ، 

آره خیلی اوقات مبارزه میکنیم ، البته چند ماهی مبارزه نداشتیم بعد مسابقه سر کمربند باهاش مبارزه نداشتم ، ولی خوب‌ بیشتر اون منو شکست داده ، منم بردم ولی بیشتر اون 😂

😂😂😂😂 دقیقا ، آره خیلی اوقات مبارزه میکنیم ، البته چند ماهی مبارزه نداشتیم بعد مسابقه سر کمربند ب ...

فک میکنم 

آقایون از نظر قدرت بدنی قوی تر هستن 

تو مبارزه کمی فرزتر و آگاهانه تر عمل میکنن

فک میکنم آقایون از نظر قدرت بدنی قوی تر هستن تو مبارزه کمی فرزتر و آگاهانه تر عمل میکنن

آره چون درصد عضلات آقایون بیشتر، ۳۰ درصد 

ولی اگر یک زن رزمی کار بخواد مرد رزمی کار شکست بده ۱۰۰ خودش رو باید بزاره، 

من چیزی که هست اینکه تکنیک هام رو می‌دونه ، راستش دروغ چرا انگیزه ندارم ببرمش، حس خوبی نمی‌گیرم، حتی اون مدل عصبانیت منو ندیده یعنی نمی‌خوام که ببینه جلو اون انگار نمیتونم ، دعوا داشتیم اما اون لیلا 😡 مدلی نبودم اونم اون مدلی عصبانی نیوده ولی در کل حس چطوری بگم انگار یه چیزی بهم بگه نباش اون مدلی همچین چیزیه