2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21974 بازدید | 4771 پست
@دلبررر تو لوس شو فقط ما نازتو بکشیم کدبانو .مادرنمونه .خوشگل .تو دل برو .همسر نمونه تو لوس نکتی کی ...

اوووووووفففف 🥹🥹🥹🥹🥹😂😍😍😍

خجالت میدی ❤️❤️❤️

خوب تویی ، عشق تویی❤️❤️❤️❤️

نه فداتشم یادم نبود اصلا 

میام از این به بعد ایشالا 😁😍

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم عزیزمممم چطوری خوبی چخبرا ارسلان چطوره😍اره باز کردم کاربری رو پیمای سال ۹۸ ،۹۹ مون ودیدم😁

به روی مااهت ❤️

مرسی عزیزم ، شکر

خودت خوبی؟

ارسلانم خوبه سلام میرسونه، سرویس میکنه بدجور😵‍💫😮‍💨 

خوب کردی ذوق کردم 🥹😍

عه پیام میدادیم بهم؟؟

وای چی میگفتم؟

منم دلم خواست بخونم🤣🤣🤣🤣

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
به روی مااهت ❤️مرسی عزیزم ، شکرخودت خوبی؟ارسلانم خوبه سلام میرسونه، سرویس میکنه بدجور😵‍💫😮‍💨 خوب ...

مرسی عزیزم خوبم

حسابی مشغولی پس با درس خوندن پس😁😁 

ارههه از سال ۹۹ هس

اتفاقااا چندوقت پیش کاربری دادم باز کردن

یه شب تا صب تمام پیامای خصوصی رو برا دوستم میفرستادم کلی خاطرت زنده شد کیف کردیم بعد ۷ سال🤩😁

بچه همه مدله تورو مبچرخونه هرکاری بگه نه نمیگی😂

مامانش میگه یبار شده بگو نه 😂😂😂

سر همینه عاشقمه 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

😂😂😂 قفونت بلم من 💋💋💋💋💋 بیا بوچت تنم ، تو رو هم خیلی دوست دارم 😍😍😍😍😍😍 مگه میشه تو رو ند ...

قلبم اکلیلی شد 

جونمی خووووو 

لپات و بگازم 😬😂❤️🥰🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اوووووووفففف 🥹🥹🥹🥹🥹😂😍😍😍خجالت میدی ❤️❤️❤️خوب تویی ، عشق تویی❤️❤️❤️❤️نه فداتشم یادم نبود اصلا ...

فدای روی ماهت بشم 

عزیزدلمی 🥰❤️🫂

کسی رو گاز میگیرن که تپل مپل باشه 😂 نه من که لاغرم 😂

من چون دوستدارم 

همچیت برای اوکیه 

اوکی 

😍😍😍😍❤️🥰🫂

من چون دوستدارم همچیت برای اوکیه اوکی 😍😍😍😍❤️🥰🫂

الهی که من فدای تو بشم 😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋 پس هم بوچم تن ، هم یکم نازنازیم تن، سرشونه هامم ماساژ بده ، قربونت ظرفا هم بشور ، ،😡 چرا اینطوری نگاه می‌کنی ،😡 خا باجه شوخیدم همون بوچ و ناز کافیه بقیش شوخی بود ،😊 آهان حالا شد ، تلسیدم 😂

الهی که من فدای تو بشم 😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋 پس هم بوچم تن ، هم یکم نازنازیم تن، سرشونه هامم ماساژ بد ...

وااای 😂😂😂😂😂

چشامو خمار کرده بودم این چی میگه 😬😂😂😂😂😂😂

خدانکنه عشقمممم❤️🥰😍

خدایی پیشت بودم همه ی خواستهاتو چش بسته انجام میدادم 

مخلصتم هستم 🥰❤️🫂

وااای 😂😂😂😂😂چشامو خمار کرده بودم این چی میگه 😬😂😂😂😂😂😂خدانکنه عشقمممم❤️🥰😍خدایی پیشت بودم ...

😂😂😂😂 این همون بروسلی درونت بود 😂 

آره حتما همچین میزدی با کاردت جمع میشدم 😂 شوخیدم 💋💋💋💋💋 

مگه من میزاشتم دست به سیاه و سفید بزنی ،😡💋💋💋💋💋

@لیلا_۷۰    

عه توام خواهرمی چه فرقی داره 😍🥰❤️

اتفاقا کلی میگفتیم و میخندیدم 😁

ظرفم میشویتیم 

بعد ش میرفتیم گردش به مهمون خودت غذا میخوردیم 😂

@لیلا_۷۰ عه توام خواهرمی چه فرقی داره 😍🥰❤️اتفاقا کلی میگفتیم و میخندیدم 😁ظرفم میشویتیم بعد ش میر ...

ای جانم 😍😍😍😍 خواهر گلی خودم 💋 💋 💋 💋 💋 💋 

برات چلو کباب سفارش می‌دادم رستوران درجه ۱😍 

اتفاقا اینو گفتی قبلا موقع کار صحبت میکردم تمرکز نداشتم بعد مدتی سعی کردم موزیک بزارم کار کنم دیدم باز تمرکز ندارم کم کم کم کم با خودم موقع کار صحبت میکردم بعد خودم موزیک میخوندم بعد موزیک گذاشتم دیگه الآن راحت کار می‌کنم وقتیکه صحبت میکنم با طرف مقابل موقع کار 😊