2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22017 بازدید | 4781 پست
یه روش دیگه هم هست یکم علمی نیست ولی افراد مسن روی موثر بودنش مصر هستن به دستگیره در بیرونی که سرد ش ...

یا ابوالفضل 😂همینم مونده پک و پوزمم بمالم به در

میگن زنه به در و قابلمه هم رحم نداره هی میماله خودشو🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار @mary2772 سلام به همه خوجل موجلا💋💋💋💋💋💋 حالتون چطوره ...

من اول رفتم آهنگو رو سرچ کردم😂

خداوکیلی ساعت یک چی زده بودی؟ فازت بالا بوده😂😂

این ساعتی ک شما پست گذاشتی اتفاقا منم بعد کلی بازارگردی و خرید بله برون و مهمانی برگشته بودم با کلیییییی حال خوب 

داشتم لباسامو باز میپوشیدم و هی رژه میرفتم تو هال🤣🤣🤣اتفاقا حس و حال منم عروسی بود مث خودت

خوبم عزیزم بچه ها الآن خوابیدن منو با یه خونه ترکیده ول کردن 😁چراااااحتما برات گزارش زدن 😐چیزی نذا ...

الهی شکر 

جاانم😂😂 خسته نباشی❤️

نه دو سه هفته پیش یکی کانال ایتای لی لی رو ازم خواست

منم هی کپی میکردم واسش نمیرفت، از همون روز اینجور شدم

دیروز یادم اومد فهمیدم🥲

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
سلام دلبر ناز دلم کلی دلتنگت بودم هنرمندن جووونم 🥰❤️

ای جووووونم چقدر لوسم کردی🥺😍😂 

قربونت برم منم دلم تنگتون بود اما اینجا رو اصلا یادم نبود🤦🏻‍♀️ 

چطوری خوبی خواهر جون؟

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
سلام عزیزم ❤️❤️تو همچی تمومی باید آرتیست میشدی حقتو خوددن لعنتیا از دهن نیست که باز میشهچه چه ازش شن ...

فدایت مرسی 😍😍😍😍😍 

من غش آب قند لدفا 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیز دلمممممم ❤️ 

سلام گلم خوبی چطوری نصف شبی کبکت خروس میخونه همیشه خوش و خرم باشی 😍اره قشنگ ولی من این اهنگ رو نشنی ...

سلام فدات شم 💋 💋 

آره گفتم یکم انرژی بدم به دوستان 😍😂 

اولی سرت سلامت گل من و.... رضا صادقی خونده 

دومی امشب شبه عروسیه و مبارکه و مبارک از ستار

[QUOTE=361932289]سلام لیلا جونم دختر پر انرژی 😍😍😍😍  خوبی گلم صبح بخیر  حقیقتا با پستت شاد شدم 😘😘😘

سلام شبنم جونم فدات شم 💋 💋 💋 💋 

چطوری خوبی ؟ خوشحالم که شاد شدی عزیزمممممم 😍 

نو نو نو صدا من خوب نیست 😂 بهتره اینطوری متن ببینی وگرنه نظرت دربارم عوض میشه 😂😂😂😂

یا ابوالفضل 😂همینم مونده پک و پوزمم بمالم به درمیگن زنه به در و قابلمه هم رحم نداره هی میماله خودشو ...

😂😂 سلام وای تا خوندم تصورت کردم خندم گرفت حق داری منظره اش بد هست😂😂

از گل زدی بهتر شدی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من اول رفتم آهنگو رو سرچ کردم😂خداوکیلی ساعت یک چی زده بودی؟ فازت بالا بوده😂😂این ساعتی ک شما پست گ ...

😂😂😂😂 نصب شب خوابم نبرد، هم گرسنه بودم هم چیزی میلم نمیشد، خرما داشتیم نشستم با نون خوردم 😂 

همیشه به شادی و گردش عزیزم 😍 

به قول معروف قر تو کمرت فراونه 😂

سلام فدات شم 💋 💋 آره گفتم یکم انرژی بدم به دوستان 😍😂 اولی سرت سلامت گل من و.... رضا صادقی خونده ...

سلام نشی گلم برم بزنم بیاره ببینم چطوره 😍

خوب کاری کردی انرژیم دیشب افتاده بود ولی دیر اومدی بعد خوابم اومدی😂

😂😂😂😂 ععععع کاش زودتر میومدم ،🥰 خوشحالم که شاد شدی عزیزمممممم 😍

سلام فدای سرت نمیدونستی که همین که که بفکر شاد کردنمون بودی یه دنیا ارزش داره😍

عزیزی🤍💚