2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عشقای مننننننخوبید؟دلبر تون بعد ی مدت طولانی اومده😁@اتوبان @لیلا_۷۰ چطور مطورید؟دلم براتون ت ...

به به عشق دلم 

خوبی خوشی 

دلمون شاد شد تگمو ازت دیدم 

بوس بوس به لپای نازت 

چطوری خانوم خانوما😍🥰❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خواهش می کنم قشنگماره کیف میده ولی دستم یواشه خیلی زمان میبره تا تموم بشه

سلام بر ماری خانوم گل گلاب 

چطوری 😍🥰❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

به به عشق دلم خوبی خوشی دلمون شاد شد تگمو ازت دیدم بوس بوس به لپای نازت چطوری خانوم خانوما😍🥰❤️

قربون توبرم من ک

منم دلم برات تنگ شده بود

اعلان هامو ک باز کردم تگ از تو لیلا و ریحان داشتم خیلی خوشحال شدم ک ب یادم بودید

خوبم عسلم

شما چطور چخبر ؟‌

لباس گرم هاتو ک میپوشی سرما نقولی😁؟

انقدر خابم میاد مانا ولی خابم نمیبره😄😂

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

@مامان،مهدیار    

سلام خوشگلم 

چطوری 

از هنرت چه خبر الان هنرمند شدی احتمالا 🥰❤️

قربون توبرم من کمنم دلم برات تنگ شده بوداعلان هامو ک باز کردم تگ از تو لیلا و ریحان داشتم خیلی خوشحا ...

ای جانم مگه میشه 

تویه خوشگله رو یادمون بره اخه 🥲🤌

دوست خوب تو قلب ادمه 🥰❤️

خداروشکر خوبم 

وااای باورت میشه اینجا هوا گرمه 

ابریه شه بازم گرمه 

من کلا تاپ شلوارک تو خونه پامه 

انگار شمال نمیخاد پاییز کنه 😅

ای جانم مگه میشه تویه خوشگله رو یادمون بره اخه 🥲🤌دوست خوب تو قلب ادمه 🥰❤️خداروشکر خوبم وااای باور ...

قربونت قند عسل❤💋💌

عزیز دلی

وای شیراز سرد شده😂😕

کسل کننده شده ادم دلش میخواد مدام بخوابه😅

دست پام خشک شده عیییین کویر لوت 😪مدام ابرسان میزنم

وای عاشق ابو هوا شمالم😍

خوشبحالتون تو مسافرت ما دارید زندگی میکنید مانا قانوم😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

ولی هوا سردو بیشتر ازگرم دوس میدارم پتو رو میکشی رو کلت کنار بخاری تخت میخابی پامیشی پرتقالو و لیمو شیرین میخوری کاراتو انجام میدی زود غروب میشه باز میای خونه پتو میکشی رو کلت میخابی😂بارون میاد😍صدا نم نم بارون رو شیشه و پشت بام و کنار بخاری میحابی

🥰😘من دستم تنده

خوشبحالت من زمان گرفتم هر ریز رو توی ۶ دقیقه می بافم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام بر ماری خانوم گل گلاب چطوری 😍🥰❤️

سلام مهربون خوبم گلم ممنون تو چطوری؟🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
قربونت قند عسل❤💋💌عزیز دلیوای شیراز سرد شده😂😕کسل کننده شده ادم دلش میخواد مدام بخوابه😅دست پام خش ...

مانا قبول داری ک ی شیرازی نصف حرفاش از خوابه؟😒😂

قربونت قند عسل❤💋💌عزیز دلیوای شیراز سرد شده😂😕کسل کننده شده ادم دلش میخواد مدام بخوابه😅دست پام خش ...

فدای دوست داشتنات خووو عزیزدل 😍🥰❤️

وااای وااای نگو سردی خیلی بهتره 

گرما کلافم میکنه 

منم عاشق پتو کشیدن بالاسرمه یعنی حال میدها خواب 😅

بیا شمال قدمت رو چشام خو بلامیسر 😍🥰❤️

فدای دوست داشتنات خووو عزیزدل 😍🥰❤️وااای وااای نگو سردی خیلی بهتره گرما کلافم میکنه منم عاشق پتو کش ...

فداومعرفتت و قربون جفت چشای ناز وخوشگلت عشقم😍😍😍😍😍😍😘

2810