2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست
سلام عزیزم این بار اولا کله سحر بیدارشدم گشنم بود دلم پنیر و... نمی‌خواست کرانچی هم بود نمیخواستبعد ...

واااای پاره ام 🤣🤣🤣🤣🤣

@99999999999999     بیا ماجراهای ریحونی 😆

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جووون خوشم میاد اینجوری هستی 😍منم به همین دلیل دوست دارم دخترم یاد بگیره حداقل در حد دفاع از خودش ا ...

ریحان جان چه خبر ؟ کم سعادت بودم کمتر باهات صحبت داشتم ، ولی همیشه خیلی‌ مهربون و خوش برخورد دیدمت🥰 

سلام کوجا بودی😁بهتری؟

الان بهترم خداروشکر 

هوا افتابی شده گرما 

گرررررمممم 

رسیدم خونه 

حال ندارم پاشم برم دوش بگیرم 😂یه چای خوردم سرحال شم فعلا 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

این کاربری حس نوستالژی طور داره😁😄

قشنگه اتفاقا خیلی 

الان بهترم خداروشکر هوا افتابی شده گرما گرررررمممم رسیدم خونه حال ندارم پاشم برم دوش بگیرم 😂یه چای ...

عه اینجا یکم خنک شده گرما رسیده به شما

نوش جان

من که دارم میخوابم😅بیدارشم برم پای مشقام

عه اینجا یکم خنک شده گرما رسیده به شمانوش جانمن که دارم میخوابم😅بیدارشم برم پای مشقام

برو بخواب 

منم برم دوش و غذا وخوابم تا غروب 😄

سلام گلم خوبی چند روز به یادت بودم هی می اومدم سایت شاید ببینمت چطوری چه خبر

سلام ماری جون خوبم  توچطوری 

مرسی😘🤩سلامتی خبری نیست شماچکارمیکنی خوبی

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
قابل شوما رو نداره😅😅😄😄این عکس دختره رو که گذاشتم الان چشمم خورد بش یه بار یکی ریپلایم کرد که این ...

واااای 😂😂😂😂شوخی نکن 

2810