2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست
@maahiiiiioaj_مهی ننه نمیدونم درست تگت کردم یانه بی وفا کجایی@مامان،مهدیار سلام شبنمی خوبی گلم نی ...

سلام عسلم خوبی 😍

بچه ها خوبن 

نی نی هم خوبه شکر 🥰

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت ممنون خوبیم عزیزم😘خداروشکر

خدا رو شکر گلم 

الهی همیشه خوب باشید 🥰🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فدات شم 🥰 😂 حالا منو ببینی لاغرم و ریز میگی عمرا بتونه کسی رو بزنه، ولی موقع مبارزه متفاوت می ...

جووون خوشم میاد اینجوری هستی 😍

منم به همین دلیل دوست دارم دخترم یاد بگیره حداقل در حد دفاع از خودش اما خودش اصلا علاقه نداره 

خیلی روحیه لطیف و آرومی داره

@ریحان_71 سلام سلام صدتا سلام بانو ریحونی به به همیشه به گردش و خوشی وااای بازم نگو سوژه عاشق سوژه ...

سلام عزیزم 

این بار اولا کله سحر بیدارشدم گشنم بود دلم پنیر و... نمی‌خواست 

کرانچی هم بود نمیخواست

بعد رفتم برنج پختم خوردم 🤣اول صبح بوی برنج همجا رو گرفته بود 

بعد خیلی زیاد اومد قابلمه رو گذاشتم تو ماشین هرجا گشنه شدم بخورمشون😂🤣🤦‍♀️

رفتیم بازار گردی و خیلی پیاده روی داشتیم دم ظهر من هلاک، گشنه، عصبی 

گفتم برنج هست برو کباب بخر باهاشون بخوریم 

رفت خرید، جات خالی رفتیم تو پارک لب دریا 

واسه اونا کشیدم تو بشقاب خودم با قابلمه🤣🤣

اینقدرم شلوغ بود دخترمم خجالتش میشد🤣

حالا بودی بگو عکس بزارم برات 

@mary2772 @لیلا_۷۰ @آویشونم سلام خوشگلا حالتون چطوره خوبین

سلام گلم خوبی چند روز به یادت بودم هی می اومدم سایت شاید ببینمت چطوری چه خبر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلاملکم شوماهااا@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار دیگه نمیدونم کسی جاموند یا نه ،کمک کنید😁😄

سلام مدیسا جان خوبی 🥰🥰🥰چه خبر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلاملکم شوماهااا@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار دیگه نمیدونم کسی جاموند یا نه ،کمک کنید😁😄

سلام عزیزم 😍😃

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

جووون خوشم میاد اینجوری هستی 😍منم به همین دلیل دوست دارم دخترم یاد بگیره حداقل در حد دفاع از خودش ا ...

قربونت برم 😍 

علاقه خیلی‌ مهمه، هر چند رشته دفاع شخصی متفاوت با رشته های کاراته و تکواندو و ووشو و..... مثلا کسایی هستن که دوست ندارن برن رشته رزمی علاقه ندارن، اما خوب دوست دارن بتونن جایی که لازم شد از خودشون دفاع کنن، برای همینم سن و سال نمی‌شناسه رشته دفاع شخصی، 

اینستا یه پیج دنبال می‌کنم خانم آرزو خالقی، نه حرکات خفن انجام میده نه پیچیده، چیزایی یاد میده که واقعا کاربردی و ساده هستن، بهت پیشنهاد میکنم نگاش کنی حتما تو خونه چه خودت چه دخترت انجام بدید، از روی کلیپ هاش، 

کلاس آنلاین هم برگزار می‌کنه ، ولی بهت پیشنهاد میکنم از روی همین کلیپ هاش تکنیک ها رو انجام بدید تمرین کنید عالیه، پشیمون نمیشی 😍 

2810