2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ❤️ حالت چطوره 😍 من آخه ترسناک باشم 😂 این چهره بهش میاد ترسناک باشه ،😈 ببین چقدر م ...

سلام عشقم ❤️

ها ولله میترسم ازت یه جا آدمو گیر بیاری استخوناشو خرد میکنی🤣

شوخی میکنم عاشقتم،کاش دختر منم علاقه داشت مث شما میرفت هنر رزمی یاد می‌گرفت 

اشی مشی رفته بودم مسافرت جات خالی 

تازه دیشب اومدم اینقدر خسته ام هرچی میخوابم باز خواب دارم 😂

درسا بچا هم شده رو هم بیچاره شدم از صبح🤦‍♀️

تو چه خبر خوبی خوش میگذره

یه عکسی دارما فقطططط  میخوام برا تو بزارمش، فردا اگه بودی بیا که ابرو و حیثیتم وسط پارک قشم به چیز رفت🤦‍♀️

دخترم از کنارم رفته بود میگفت آبروریزی هستی

سوسک ها که بالدار هستن

وای چه ترسناک من سوسک بالدار ندیدم 🤕

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عشقم ❤️ها ولله میترسم ازت یه جا آدمو گیر بیاری استخوناشو خرد میکنی🤣شوخی میکنم عاشقتم،کاش دختر ...

سلام فدات شم 🥰 

😂 حالا منو ببینی لاغرم و ریز میگی عمرا بتونه کسی رو بزنه، ولی موقع مبارزه متفاوت میشم 😂 

قربونت عزیزززززززززززززم 💋 

دفاع شخصی لازمه بیشتر برای ما خانوما که دزد و جیب بر و بعضی مردا که فکر مریض دارن لازمه دفاع شخصی بلد باشیم ، 

خدا حفظش کنه ببوسش از طرفم ❤️

سرچ کن سوسک بالدار من عکس نمی‌زارم چون واقعا از عکسش هم می‌ترسم ،😢

نگاه کردم اره من از اینا ندیدم برای ما معمولی بود و اون بودار ها که خدا رو شکر خونه جدید رو ساختیم 

خدا رو شکر ندارید ، این مدل باردار ها هم چند جون دارن هم خیلی سریعن

احتمالش میره 

@ریحان_71    

سلام سلام صدتا سلام بانو ریحونی 

به به همیشه به گردش و خوشی 

وااای بازم نگو سوژه 

عاشق سوژه هاتم 

بابا بچه رو اذیت نکننننن🤣🤣🤣🤣

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810