2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست
هعی اشی مشی گدا پرتقال نمیدی😅مهگلِ بی احساس😢فرخنده خانوم مهربون🥰هعی امان از دست مهتا خانِم باکلاس ...

@لیلگون    

@دلمور    

@flovertoooo    

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@_maahiiiiioaj@دختران_تابستان @markooo @mary2772 @لیلا_۷۰

🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی اشی مشی گدا پرتقال نمیدی😅مهگلِ بی احساس😢فرخنده خانوم مهربون🥰هعی امان از دست مهتا خانِم باکلاس ...

😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام عزیزم خوبی ❤️ حالت چطوره 😍 

من آخه ترسناک باشم 😂 این چهره بهش میاد ترسناک باشه ،😈 ببین چقدر مظلومم 😈 

😂😂😂😂 خوشحالم میبینمت گلی 😍 

سلام عزیزم خوبی ❤️ حالت چطوره 😍 من آخه ترسناک باشم 😂 این چهره بهش میاد ترسناک باشه ،😈 ببین چقدر م ...

از درون بروسلی خشمگین در کمینه 🤌😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@99999999999999   ❤️

جووووون چطوری ریحونی 

اره بابا دیگه نزدیکه 

فقط ریحون صبح ها اینجوری میشم از طهر تا شب دیگه دشوری نمیرم🤣🤣🤣

اقا هستم ۲۴ ساله از بیرجند درخواست دادم 🤣🤣🤣🤣تولوخدا قبول کن🗡

عاقام اگه شوما باشی قبوله 😆

عشقا کجااااایید بیایید بیااایید

سلام سلام صدتا سلام😘🤩 

بی وفا شدن میبینی.نکنه از ما بهترون پیدا کردن 🥺

@دختران_تابستان    

@mary2772    

@لیلا_۷۰    

@مامان،مهدیار    

@ریحان_71    

سلام سلام صدتا سلام😘🤩 بی وفا شدن میبینی.نکنه از ما بهترون پیدا کردن 🥺@دختران_تابستان @mary2772 ...

سلام سلام 

هزار و سیصد تا سلام 

خوبی عسلم 😘😘😘😘 

من بی وفا نیستم ☹️😅

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2810