2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20809 بازدید | 4477 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار2 @mary2772 @flovertoooo سلام ماچ موچ فدای همگی، حالتون چط ...

سلام عشقم چطوری خوبی 

خداروشکر خوبم 

هوام که بارونه 🥲😁مجبوری با ماشین تردد میکنیم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

یادت نیست آقا بیمارستان بود تصادف کرده

سلام مامی 

دلبر یه مدت خروج زده 

کلی  کار داشت 

بزودی میاد

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عشقم چطوری خوبی خداروشکر خوبم هوام که بارونه 🥲😁مجبوری با ماشین تردد میکنیم

حالت چطوره سرما خوردگی بهتر شد؟ 

صبح اینجا در حد ۲ دقیقه نم ریزی زد دیگه هیچ خبری نبود، از ساعت ۱۰ تا ۱:۳۰ هم برق نداشتیم 

حالت چطوره سرما خوردگی بهتر شد؟ صبح اینجا در حد ۲ دقیقه نم ریزی زد دیگه هیچ خبری نبود، از ساعت ۱۰ تا ...

خداروشکر خوب شدم 

عالیم عشقم 

اینجام برق میبرن صبحها

@اتوبان @دختران_تابستان @مامان،مهدیار2 @mary2772 @flovertoooo سلام ماچ موچ فدای همگی، حالتون چط ...

سلااااااااام لیلاجوووونم😘😘😘😘😘😘😘😘😘شبت بخیر

ماچ به تو😘😘😘😘😘 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری خوشگله ی مهربون منم خوبم خداروشکر خودت بهتری جون دل 😍

سلام گلم خدا رو شکر همیشه خوب باشی 

خیلی خوبم خسته‌ام یکمم کمرم درد گرفته روحیم هم که عالیه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام گلم ممنون خوبم تو چطوری ماچ به خودت 🤍💚😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810