2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20853 بازدید | 4484 پست

@اتوبان    

@دختران_تابستان    

@لیلا_۷۰

@میم_مثل_مادررر    

سلام مهربانا شبتون بخیر خوبین؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه هیجان انگیز ،🤩 من آنقدر دوست دارم تجربه کنم تو روستا برم اکیپی پایه ، وای آنقدر دوست دارم 🤩 هیج ...

سلام گلم خوبی من باز نتونستم تگت کنم حالت رو بپرسم ریپلایت کردم 

دقیقاااا بدبختیهو خدایی که به شدت کافیست...🍻🚶

سلام مامانی خوبی؟

@اتوبان @دختران_تابستان @لیلا_۷۰@میم_مثل_مادررر سلام مهربانا شبتون بخیر خوبین؟

سلام ماری جون خوبی عزیزم چشمت بهتره

چه خبرعزیزم

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام فدات شم 💋 شربت سرفه و قرص سرما خوردگی و آموکسی سلین ۵۰۰ گرفتم بهترم ،اتفاقا درست کردم خوردم مر ...

سلام لیلا جون خوبی گلم بهتری

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
@اتوبان @دختران_تابستان @لیلا_۷۰@میم_مثل_مادررر سلام مهربانا شبتون بخیر خوبین؟

سلام عزیزدلم 

روزت بخیرو خوشی 🤩😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام گلم خوبی من باز نتونستم تگت کنم حالت رو بپرسم ریپلایت کردم

سلام فدات شم 💋 💋 

اشکال نداره عزیز دلم ❤️ همینکه بیادمی برام یه دنیا ارزش داره قربونت برم 😍 

خوبم سرما خوردگیم ۳ روزه خوب شده 🥰

سلام لیلا جون خوبی گلم بهتری

سلام فدات شم 💋 💋 

خوبم کامل سرما خوردگیم خوب شده ، مرسی بیادمی قشنگم 💋 💋 

خودت چطوری ؟ امروز اولین بارون رو زد ظهر آنقدر حس خوبی داشت مخصوصا بوی بارون 

سلام ماری جون خوبی عزیزم چشمت بهترهچه خبرعزیزم

سلام گلم ممنون اره یکم بهتر شده

سلامتی گلم شما چطورین؟

سلام فدات شم 💋 💋 اشکال نداره عزیز دلم ❤️ همینکه بیادمی برام یه دنیا ارزش داره قربونت برم 😍 خوبم س ...

سلام گلم نشی 

عزیزمی خدانکنه 🤍💚

ا نمی دونستم ببخشی خدا رو شکر الان بهتری مواظبت کن 😘

سلام گلم نشی عزیزمی خدانکنه 🤍💚ا نمی دونستم ببخشی خدا رو شکر الان بهتری مواظبت کن 😘

خواهر گلی خودم 💋 💋 

مرسی آنقدر بفکرمی چشم عزیزم حتما ❤️ 

خودت چطوری بهتری ؟

هیچی مثل سلامتی نیست، چند روزی بود بدنم کوفته بود و تن صدام تغییر کرده بود حتی تو تمرین کم میوردم برای همینم نتونستم باشگاه برم میدونستم می‌خوام سرما بخورم، دیگه تا اولش بود کپسول آموکسی سلین ۵۰۰ و قرص سرما خوردگی و شربت سرفه خوردم خوب شدم ،

خواهر گلی خودم 💋 💋 مرسی آنقدر بفکرمی چشم عزیزم حتما ❤️ خودت چطوری بهتری ؟هیچی مثل سلامتی نیست، چند ...

😘😘

خواهش می کنم چشمت سلامت🤍💚

الحمدلله خوبم چشمم درد می کرد که بهترتر شده 

درسته خوب کاری کردی قبل اینکه بیماری توی جونت بشینه به فکر درمان بیوفتی زودتر خوب میشه 

2810