2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20880 بازدید | 4489 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت 😘🤩

خدا نکنه🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چویی کجایی چرا نمیای گروه

سلام خونه ام 

چشام درد میکنه اذیتم 

خا بچا مردم رفتن تو گروه🤕🤭

سلام ریحان خوبی چطوری اره همه توی گروه هستن تو چرا نمیای ؟لینک بدم بیای ؟

سلام ننه جونی خوبم بخوبیت ننه کم پیدایی سرم بچها و مدرسه ای معلومه ها بچهای اینجاتم فراموش نکن ما فق ...

آره خدایی درگیری لفظی فیزیکی شیمیایی 

یه وضعیتی داریم نگم برات

عمرااااا فراموش نمیشین

چخبرا

آره خدایی درگیری لفظی فیزیکی شیمیایی یه وضعیتی داریم نگم براتعمرااااا فراموش نمیشینچخبرا

سلامتی ننه قشنگم 

خواهرامم جنگ تو خونشونه 🤌

ننه خدایی زمان ما زیاد جنگ نمیشد 

یا خونواده بیخیال بودن یا ما خوب درس میخوندیم 🤌😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خا بچا مردم رفتن تو گروه🤕🤭

به به سلام ریحونی گل و گلاب ❤️🤩

بچها هر جاباشن هر دو خط ذکر و خیرته 🤌😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام ریحان خوبی چطوری اره همه توی گروه هستن تو چرا نمیای ؟لینک بدم بیای ؟

سلام از بنده س 

حالت چطوره خوبی؟ 

ندارم تل🤕هعی

تازه همین نی نی سایتم کاربریم دست خودم نبود ک بیام، یکی از دوستان قدیمی میخواست داده بودم به اون

2810