2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20870 بازدید | 4489 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم.انشالله حال دلتون خوب باش.منم تگ کنین بیام سربزنم تواین جورتاپیکا.اخه کسی منونمیشناسه😂🥺

ممنون همچنین🤍💚 باشه تگت میکنم  

تازه واردم نیستی با کسی آشنا نشدی ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ممنون همچنین🤍💚 باشه تگت میکنم تازه واردم نیستی با کسی آشنا نشدی ؟

نه ی دوست دارم فقط.خیلی سال بودخواننده خاموش بود.یبارم گوشیم عوض کردم و سیمکارت عوض کردم نشدبیام بااون یکی شمارم.پارسال باشماره جدید وارد شدم...خلاصه سه چهارسال میشه اینجام

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
نه ی دوست دارم فقط.خیلی سال بودخواننده خاموش بود.یبارم گوشیم عوض کردم و سیمکارت عوض کردم نشدبیام باا ...

منم قبل عضو شدن یسال خوانندهرخاموش بودم خوشحالم باهات اشنا شدم چی صدا کنم؟

@مامان،مهدیار2    

@مامان،مهدیار    

سلام گلم خوبی از زهرا خبر داری بچه اش به دنیا اومد یا نه؟

پس افتادی بغل پفک و نوشابه 😂😂😂😍 مبارک باشه عزیزم، انشالله پربرکت 😍 خیلی‌ خوشحال شدم 😍❤️ راستش ...

فدات شم اتفاقا چند ماهه پفک تولید میکنن😅از اونا دور دهن میچسبه 😆

نکنه دارم دوباره خاله میشم 🧐

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام به همگییی😁

سلام عزیزدلم 

شما کاربرخیلی خوبی هستی دوست دارم 

خوبی قلب جان 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیزدلم شما کاربرخیلی خوبی هستی دوست دارم خوبی قلب جان 😍

سلام به روی ماهت 

لطف دارین 😍 ای جووونممم 

قریونت برم بخوبیت

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

یه سلاممون نشه؟با اینکه کسی منو نمیشناسه

سلام عزیزدلم خوش اومدی 

الان آشنا شدیم 😍😍

ممنونم از شما 🌹🙏با عذرخواهی فراوان پرسیدم 🌹🙏

عه این حرفو نزن اصن 

بچهای این تاپیک همشون گلن 

هر سوالی داشتی حتما اینجا بپرس اصنم نیاز به  اجازه نیست 

2810