یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
راستش ورم معده دارم، آزمایش خون و گلاب بروت مدفوع دادم، دکتر گفت فعلآ همینا رو بخور خوب نشدی کلونوسکپی برات مینویسم، امروز عصر رفتم دکتر گفت همه چیت خوبه، فقط همین دارو ها رو بخور چیز خاصی نیست، چون فکر کرد ویروسی باشه تو معدم،
چیزای ترش، موز، خورشت سبزی، فلفلی، نوشابه ممنوع،
میدونی چی باعث شد بترسم، من دوره پری رو پشت سر گذاشته بودم، ۴ روز بعد دیدم خون میاد بدون درد و سوزش، حسابی ترسیدم حتی نگفتم به شوهرم، بهم گفت لیلا رنگت زرد شده ، ترسیدم اینو گفت چون
چون پسر عمم این مدل مشکلی براش پیش اومده بود و دیر رفته بود دکتر و به رحمت خدا رفت سال ۹۳، دقیقا روزی که دیدمش تو عروسی رنگش زرد، یاد اون افتادم حسابی ترسیدم ، دیدم فرداش هم همینطورم سرچ کردم گوگل گفت یا تومور که خیلی نادر، یا باکتری و ویروس، یا انگل، یا ورم معده ، که من ورم بود خیالم راحت شد
خدا نکنه عزیزم ازت دور باشه .دور از جونت گلم پرهیزارو گفته انجام بده مخصوصا ترشی و نوشابه سم خیلی نت ...
راستی گوشت هم ممنوعه بخورم، یادم اومد،
آره این مدت سوپ و تخم مرغ و سیب زمینی پخته خوردم،
خیلی ترسیدم، یعنی آزمایش نشون داده شد نرمال همه چیز خیالم راحت شد، جرأت نمیکردم با عرض معذرت میگم ، جرأت نمیکردم ادامه کارمو تو سرویس بهداشتی انجام بدم، آنقدر ترسیدم، تو فکرم گفتم چطوری خداحافظی کنم از اینا😂 بی خبر برم بهتره 😂 تا این حد فکر کردم 😂 بعد گفتم اون موقع مانا حسابی ازم عصبانی میشه نمیدونه من دیگه نیستم ، امروز دیدم همه چیز خوبه شیرینی خامه ای خوردم 😂