2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26206 بازدید | 5676 پست
میکووونم😪 شکست عشخی خولدم دیدم تگ من نیس😭

@مدیسا1365    

@مدیسا1365    

@مدیسا1365    

نخلووووول دیده 😭😭😭😭😭

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

@لیلا_70‍ @mary2772 @99999999999999 @مامان،مهدیار2 چرا تگ نشدی @markooo سلام خوشگلا پیشاپیش یلدا ...

یاد آن شب ها و یلدا ها بخیر برف بازی و سرما ها بخیر کرسی و مادربزرگ و قصه ها آن تخیل ها و رویا ها بخیر دست های بی حس و سرمازده کرسی و مطبوع و گرما ها بخیر آن تنقل ها ، لواشک ها ترش نان شیرین و کدو حلوا بخیر مردم دریا دل آن روزگار پاک بازی و سودا ها بخیر جای شان خالی ست اکنون پیش ما یاد آن بگذشتگان ما بخیر …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@لیلا_70‍ @mary2772 @99999999999999 @مامان،مهدیار2 چرا تگ نشدی @markooo سلام خوشگلا پیشاپیش یلدا ...

چل بار بگو (چل تا چلو چل بار چلو میدم) و برای چل تا چل بفرست تا شب چله یه خبر چل کننده چلت کنه! چله‌ی قشنگتون مبارک

@_maaahiiiiioaj @سانسوریا1379‍ @nex @مامان_ابوالفظل سلام خوشگلا پیشاپیش یلداتون مبارک .عمر غماتو ...

عزیزم ممنونم ازتگت یلدا شمام مبارک

@مدیسا1365     🤣منم تگ نکرد

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

سلام گلم یلدای تو هم مبارک عزیزمی همچنین 🤍💚

خوبی مهربون؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
امسال به مناسبت یلدا بستنی دادن بتون یانه چووویی😁

ا سلام گلم نه فقط پشمک دادن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم ممنونم ازتگت یلدا شمام مبارک@مدیسا1365 🤣منم تگ نکرد

😭😆😆😆🐍🐍🐍🐍🐍🐍

توهووووو مدیسا نامردین 🤺🔪🔪🔪🔪🔪🔪

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام گلم یلدای تو هم مبارک عزیزمی همچنین 🤍💚خوبی مهربون؟

سلام به روی ماهت 

خداروشکر خوبم 

مهربون که خودتی بامرام 🩷😍🍉

یاد آن شب ها و یلدا ها بخیر برف بازی و سرما ها بخیر کرسی و مادربزرگ و قصه ها آن تخیل ها و رویا ها بخ ...

🥺💜🫂