2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22268 بازدید | 4848 پست
میرم تره نگو چره 😍😍😍😍 چشمت پر نور عزیزم پنیرک هم خوبه دم کنی بخوری چشم قربان مواظبم 😅😅😅

عزیزی ممنون 

چشمت پر نور 😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازخیلیا خوشم میاد اینجورنیست یکی دونفرباشن

سلام سارا 

باورت میشه میرم خونه ایسان 

میگه عمه اندی بزار 😂😂😂

میگم خجالت بکش اونو چرا تو میشناسی😆

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام شبنم جون خوبیمرسی ممنون ماخوبیم شماچطورید مهدیارخوبه

ممنونم شکر عزیزم 

الهی شکر الهی همیشه خوب باشی عزیزم 🤲🌟🤲

مهدیارم خوبه به خوبیتون 🥰

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اره منم میگم سر همینه تب میکنم یا عطش دارم باورت میشه سر دوهفته پشت هم گرفتن بدی ماجرا اینه کسایی که ...

احتمالا

بار اول که میگیری بدنت ضعیفه برای همین تا میخوای خوب بشی دوباره میگیری خوراکی هایی که سیستم ایمنیت رو قوی کنه رو مصرف کن

علایم ظاهری ندارن؟

خود دارو زیاد مصرف بشه باعث بیماری میشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
احتمالابار اول که میگیری بدنت ضعیفه برای همین تا میخوای خوب بشی دوباره میگیری خوراکی هایی که سیستم ا ...

نه ندارن اصلا باورت میشه از منم سرحال ترن 

من برم تو جمع سالم باشم بیشتر شبیه سرما خوردهام 😂

خواهرم میگه قرصی برای بالا بردن سیستم بدن در مقابل سرما هست 

اپتیموس 

همچین چیزی میگه دکترا پیشنهاد کردن 

شربت واسه بچها 

قیمتشم آزاده

نه ندارن اصلا باورت میشه از منم سرحال ترن من برم تو جمع سالم باشم بیشتر شبیه سرما خوردهام 😂خواهرم م ...

😂😂😂آخی چرا ؟چهره ات خسته هست؟

نمیدونم شاید باشه ولی من نمیدونم 

ولی واکسن امفولانزا میدونم هست 

😂😂😂آخی چرا ؟چهره ات خسته هست؟نمیدونم شاید باشه ولی من نمیدونم ولی واکسن امفولانزا میدونم هست

🥲واکسن قبل کرونا میزدم اینقد مراقب میکردعالی بود مریض نمیشدیم 

مامانم زدامسال کم پیدام بود  مقاومت ایجاد نکرد که هیچی 

مامان ریه اش عفونتم کرد از سرما 

هعی قبلنا همچی خوب بود 

همش خسته و لو هستم 😂😂😂

🥲واکسن قبل کرونا میزدم اینقد مراقب میکردعالی بود مریض نمیشدیم مامانم زدامسال کم پیدام بود مقاومت ا ...

به من یبار تزریقات محله‌امون اونقدر که رفتم برای سرماخوردگی امپول زدم گفت واکسن امفولانزا بزنم😂

وای چه بد الان چطوره خوب شده عوارض داده واکسن یا تقلبی بود ضرر کرده؟

من الان همین چای سبزی که گفتم رو میخورم خیلی خوبه برای من

ای بابا چرا اخه🥲😂

به من یبار تزریقات محله‌امون اونقدر که رفتم برای سرماخوردگی امپول زدم گفت واکسن امفولانزا بزنم😂وای ...

وااای 😂😂

نه تقلبی نبود ولی دیگه تو این ویروسها بدن و مقاوم نمیکنه 

مامان سرفه الان سه ماهه داره 

دوماه پیش متخصص ریه بردیم گفتش عفونت ریه 

اس به مرور دارو اسپره داده 

اوایل تا صبح نمیخوابید از سرفه های شدید 

پس دوره‌ایه

وای چه بد یبار مجردی منم ریه ‌هام درگیر شد بیشتر از دوماه سرفه کردم ۱۲ تا پنی سیلین زدم ۱۰ تا قوی تر پنی سیلین زدن اخرش هم با پوست انار درمان کردم یاد اونروزام افتادم گفتی ۳ ماه درگیر بود هر چی هم میشنیدم برای سرفه خوبه میخوردم ولی امان از یه ذره تغییر

میدونم من هنوز هم کابوس دارم که سرفه بگیرم 

پس دوره‌ایهوای چه بد یبار مجردی منم ریه ‌هام درگیر شد بیشتر از دوماه سرفه کردم ۱۲ تا پنی سیلین زدم ۱ ...

وااای منم منم 

چندسال پیش عین خودت هست 

از سرفه اینقد میترسم که نگو 

منم سه ماه چندسال پیش درگیر بودم 

بابام اینا همه جا بردنم

عفونت رفته بود 

ولی سرفه خشک مونده بود که باید قرص رفع شد 

بد نیستم🫣تازه وارد هم که نمیشه گفت شما رو تو سایت زیاد ندیدم متاسفانه سعادت این رو نداشتم.

منم متاسفانه یادم نمیاد دیده باشمت به هر حال خوش اومدی توی جمع ما 🥲