2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21935 بازدید | 4763 پست
ای وااای بچه طفلیدیگه پس حسابی باید مراعاتش کنیکیک و شیرینی و اینا اصلا نذار براش مدرسه کلا توخونه ...

باور میکنی هرررررروووز باید ابمیوه و نوشیدنی ببره مدرسه

با کیکای بیرونو 😵‍💫😵‍💫

دکتره گفت بخاطر همینه دیگه، همش بخاطر تنقلات بیرون

اره فعلا تعطیل تا شااید رژیمی اینا براش درست کنم

خودشم ترسیده بچه میگه فقط لقمه و میوه بزار🥲😂

وای فک کنم خودمم قند دارم 🤣🤣

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
باور میکنی هرررررروووز باید ابمیوه و نوشیدنی ببره مدرسهبا کیکای بیرونو 😵‍💫😵‍💫دکتره گفت بخاطر همی ...

واییی از همینه خب

همین که خودشم متوجه شده ناخوداگاه نمیخوره دیگه ایشالا میاد پایین ،میوه هم خو خیلیا قندش بالاس  براش سیب بذاری فک کنم بهتره

سرچ کن ببین

براش نون پنیر گردو بذار 

ترسیدی خودتم😂😅

بچس رعایت کنه خوب میشه ایشالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اینجا هم قبل خواب هوا خوب بود الان با صدای بارون شدید از خواب بیدار شدم ترسیدم فکر کردم سیل راه ...

آره درسته، اصلأ معلوم نبود چی به چیه، ولی دقت کردی سال به سال سرمای هوا دیرتر میاد

قربونت نه من الان دیگه لیسانسمم گرفتم آزمون بانک

خدا نکنه

موفق باشی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم امسال که اصلا سرد نشد همیشه بالای ده درجه بود سالهای قبل هم اکثرا کم پیش میاد صفر بشه معم ...

اره امسال گرمتر هست تبریز هم گرم هست ولی این دو یه روزه یکم هوا سرد شده تا صفر میاد 

تبریز هم دو،سه سال اخیر نسبت به سال هم قبل برف کم میاره من با اینکه از برف خوشم نمیاد ولی دلم میخواد بباره

ما هم همینیم روز بدون بخاری شب بخاری ، شب واقعا سرده با صبح

درستش اینه ادم لباس گرم بپوشه بخاری رو کم روشن کنه ما چون کوهستانی هستیم هر وقت مادرشوهرم میاد خونه ام میگه خونه‌اتون سرد بخاری رو روشن کن ولی من متنفرم از گرما بخوام کار کنم سرم گیج میره توی گرما برای همین لباس گرم میپوشم سردم نشه بخاری می بندم هوای خونه سرد باشه