2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا نونا چشمک میزد تو عکسنوش جانمن تازه نشستم پای مشقام😅

وووی مشق  خسته نباشی 😩کاش فقط مشق بود بیشتر وقتا کاردستی هم هست کنارش 

من الان هوس یه بشقاب پرررررر سیب زمینی سرخ کرده دارم ک با نون محلی و سبزی و خیارسبز و گوجه بشینم بخورم، برم ظرفام بشورم بعدش تدارکشو ببینم

😂😂😂بگو شایدم غزلی در راه داری من هی هرماه توهم اینکه غزل رو به شکم دارم میزنم😆اینقدر مزه میداد ب ...

وااای من پاره ام از خنده 😂😂😂😂

بچه نیا حق داره 

کلا ریلکس کردیاااا 

ملت به پشماتم نیست 😂😂😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

هوست کرد 😂بخور نوش جونمن تازه مشقام تموم شده ریلکس کردم شیرداغ میخورم

خدایی شماها بیشتر از بچه ها مشق و امتحان دادید 

حقتونه تقویت کنید 😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ها بخدا همینجوری هستیم هم من هم شوهرمشوهرم رفته بود یه شهر دیگه عروسی رفیقش نون نبوده سر میز شوهرم م ...

ریحون فقط نیا 😂😂😂

بچه هر جا بره فشار سنج باید همراهش باشه 😆

😂😂😂بگو شایدم غزلی در راه داری من هی هرماه توهم اینکه غزل رو به شکم دارم میزنم😆اینقدر مزه میداد ب ...

ریحون نوشابه بغلت 😂

لقمه دستت دیدم دلم ضعف رفت از گشنگی 😅

وااای من پاره ام از خنده 😂😂😂😂بچه نیا حق داره کلا ریلکس کردیاااا ملت به پشماتم نیست 😂😂😂😂

نیا خره ک خجالت میکشه بهترین غذا لاکچری رو داشتیم میخوردیم از خداشم باشه 

برنج ایرانی گرون، 700 تومن کباب سرسفره بود

نوشابه و لیموناد خارجی

ولی مردمی اونجا میگشتن هیچی جلوشون نبود بخورن فقط کلاس توخالی😂😂

ابوالفضلی یه جور مزه داد بهم ک اگر بهترین رستوران میرفتم نمیچسپید

تازه یه عکس دیگه هم هست تو گوشی نیا بعدا میزارم برات 

شب رفتیم یه فست فودی فوووق لاکچری پیتزا و همبرگر سفارش دادبم

یعد ک آورد فقط بچه ها همونجا خوردن

من نخوردم شوهرمم نزاشتم بخوره چون اینقدر فضا باکلاس بود و آدما باکلاس 

من حقیقت نمیتونستم بخورم ک بچسپم

بچا خوردن ما برداشتیم رفتیم لو دریا قشنگ لنگا دراز، شالمو کندم، جورابمم کندم نشستم رو فرش خوردم😂

ریحون نوشابه بغلت 😂لقمه دستت دیدم دلم ضعف رفت از گشنگی 😅

😂😂مدیسا ک رفت نون آورد خورد توام پاشو 🤣

من از لحظه ای ک از شهر خارج میشم تا برمیگردم 100 تا نوشابه میخورم هر 2 ساعت یکی 

اونا آبمیوه و تخم شربتی و... میخورن من فقط نوشابه 

@دختران_تابستان    

وووی مشق خسته نباشی 😩کاش فقط مشق بود بیشتر وقتا کاردستی هم هست کنارش من الان هوس یه بشقاب پرررررر ...

حتما تاالان درست کردی نوش جوون😁

من کاردستی درست نمیکنم خودشون  باباشون میدونن😂😅

وووی مشق خسته نباشی 😩کاش فقط مشق بود بیشتر وقتا کاردستی هم هست کنارش من الان هوس یه بشقاب پرررررر ...

شبت بخیر 

نکنه فرفره وبادسنج درست کردی؟

من امشب درست کردم

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
😂😂مدیسا ک رفت نون آورد خورد توام پاشو 🤣من از لحظه ای ک از شهر خارج میشم تا برمیگردم 100 تا نوشابه ...

وااای 😂پس من یادم باشه عید سهمیه دادن 

برات بفرستم 

اینجا خیرات میکنم 

نهایت دوتا بزارم خونه یکی میاد 

باید کارخونه بهت جازه بدن ماشینی چیزی والا حقته 🤌😅

2810