2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست
ماری جونم چطوره 😍

سلام گلم خوبم شکر تو چطوری ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقم فدات شم شوخی بود تو بهترینی مهربون

سلام گلم نشی عزیزی 

خوبی گلم چطوری چه خبر کجایی چکار می کنی 

سلام عزیزم ❤️ خوبم مرسی، امروز داشتم جارو میکردم سوسک دیدم ۳ متر رفتم هوا ، 😂

خسته نباشی از کدوم سوسکها من یه مدلش هست بوی بد میده از اونا خوشم نمیاد سخت پوستم هست ولی خدا رو شکر سوسک نداریم خونه قدیمی مامانم اینا داشت چقدر مامانم سوسک میگرفت 😂

عه نشنوم دیگه خدا نکنه زنده باشی ❤️🤩

عزیز دلمی 😘😘😘

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

این بی وفایی اگه گفتی مال چه فیلمی بود😂 مرسی 😍

بامشاد بود دیگه😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام گلم نشی عزیزی خوبی گلم چطوری چه خبر کجایی چکار می کنی

سلامتی عزیزدل 

زنداداشم سرما داشت خداروشکر بدنم سریع واکنش داد گرفت ازش 😅

سریع قرص خوردم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلامتی عزیزدل زنداداشم سرما داشت خداروشکر بدنم سریع واکنش داد گرفت ازش 😅سریع قرص خوردم

سلامت باشی اره مواظبت کن قرص بخور شدید نشه ویروس وارد بشه سخت بیرون میره 

بقیه سالمن ؟

سلامت باشی اره مواظبت کن قرص بخور شدید نشه ویروس وارد بشه سخت بیرون میره بقیه سالمن ؟

همچنین گلم 

بقیه  خواهرمم چون باهامون بود گرفت 

هردومون تا رفت از پیشمون 

گلودرد شدیم 

همچنین گلم بقیه خواهرمم چون باهامون بود گرفت هردومون تا رفت از پیشمون گلودرد شدیم

سلام کاش مریض بودنی بگین رفت و امد نکنین همه درک می کنن که مریضن من چند وقت پیش خونه مادرشوهرم بودم بچه های خواهرشوهرم و مادرشوهرم نریص بودن ما هم اومدیم گرفتیم شوهرم ۳ روز استراحت پزشکی مجبور شد بگیره منم که کلاس نرفتم به کنار خودم هم بدن درد شدید شدم 

سلام کاش مریض بودنی بگین رفت و امد نکنین همه درک می کنن که مریضن من چند وقت پیش خونه مادرشوهرم بودم ...

خدابد نده سلامت باشی 

خودش زنگ زد مریضم و فلان 

گفتیم برو دکتر 

بعدش دیدیم قربون دم در خونس 

خودش باید درک داشته باشه نیاد 

نمیتونستم اون لحظه چیزی بگم ولی فردا زنگ بزنه میگم مریض شدیم 

خدابد نده سلامت باشی خودش زنگ زد مریضم و فلان گفتیم برو دکتر بعدش دیدیم قربون دم در خونس خودش باید د ...

سلام ممنون 

اره درک نکرد کارش اشتباه هست الان تو هم شاغلی مریض بشی نمی تونی سرکار بری 

اخه ادم چی بگه خانم برادرت هست یهچیزی میگفتی هم ناراحتی پیش می اومد خودش باید فکر میکرد 

2810