2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20853 بازدید | 4484 پست
@اتوبان @لیلا_۷۰ @mary2772 @آویشونم سلام خوشگلا شبتون بخیر🥰حالتون چطوره خوبین 🤩ان شاءالله که ه ...

سلام گلم صبحت بخیر خوبی چه خبر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@mary2772 ماری جونم چطوری خوبی دلم برات تنگ شده بود مهربون🩷

سلام گلم خوبم عزیزی مهربونی از خودته🤍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم صبحت بخیر خوبیمن خوبم سلامتی عزیزم شماچطوری

الحمدلله

خدا رو شکر همیشه سلامت باشی منم خوبم سرم گرمه

ممنون عزیزم😘موفق باشی

خواهش می کنم 

ممنون گلم همچنین🤍💚

خدا بد نده مامانم همین شده دود پخت و پز و دود نباش دمنوش اویشن حتما بخور بعد پودر روتارین خیلی تاثیر ...

هعی اشی مشی🤕😩😂

آره پخت و پز ک اذیت میکنه ولی من اینقدر عتیقه ام ک دمنوشا برا سرماخوردگی اصلا سازگارم نیست و حالمو بدتر میکنه 

سرفه های من حساسیتیه اینا بیشترش میکنه

رو آورده بودم به یه ذره چایی که اونم پریروز آزمایش دادم پلاکت خونم پایین و کم خونی شدید، همینم نباید بخورم😂

دور از جونت بدجور خدا داره حالمو میگیره

دو روزه عصرا میرم سرم میزنم هر سرمی دوتا چرک خشک کن قوی میریزن توش😩میریزن توش😆😆🤣🤦‍♀️

بعد یه دوتا قرص آنتی بیوتیک روزا میخورم یکیش 500یکیش 750 

منم بدنم کشش نداره اینا قویه، عین جنازه میشم 😂فشارم پایین، ضعف، تهوع، انگاری حامله ام

بعد یه شربتی دارم ویکس رو آب کردن ریختن تو شیشه 🤢همتو میسوزونه و میره پایین 

مزه اش نگم 🤢🤢😭😂افتضااااح

بعد یه اسپری دارم خدا نصیبت نکنه چنان بعد از ده دقیقه دهنمو زهرمار میکنه که با هیچی تلخیش نمیره

هعی اشی مشی 😂 ریحون در گو ز پیچان ترین حالت ممکنه🤕

امااااااااااااا

چون منو خدا خیلی دوست داره پریو... شدم 😢😂اینم یه درده دادا

و چوووون خدا عاشقمه بچه هم از امروز مریض شده افتاده رو دستم 🤕

خوبم ممنون زندگی میکنیم دیگه شپا خوبی چخبرا

سلاپتی خبرخاصی نبست زندگی تکراری بچها مدرسه میرن میان منم کارهای خونه وزندگی روزمره

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
هعی اشی مشی🤕😩😂آره پخت و پز ک اذیت میکنه ولی من اینقدر عتیقه ام ک دمنوشا برا سرماخوردگی اصلا سازگا ...

ای بابا خداسلامتی بهت بده عزیزم چندروزتحمل کن این ویروس لعنتی بره 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810