2777
2789

بعد چند ماه پریود شدم با کلی قرص و دم نوش.همزمان تو این گرما اب رفت از ظهر تا حالا نیومد..شهر غریب هستیم. خاله همسرم هست امروز از سفر برگشته ولی از اون بدتر با مادرشوهرم قهرم..کلا این شهر تابستون میایم حالا خاله همسرم امروز با خودش مادرشوهرم اورده،اگه نبودش حداقل میتونستم برم اونجا بخوابم..کولر ابی چون اب نیس نمیشه روشن کرد..اصلا دیگه بدتر از این مگه میشد!؟

گرما،پریودی،بی ابی..هر سه با هم هلاک میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌همچین‌ تجربه ای داشتم

بعد یه مدت طولانی با درد خیلی زیاد پریود شدم رفته بودیم روستا کلا خونه دوتا اتاق کوچووولو داشت تو یه اتاق آقایون بودن اون یکی هم آشپزی میکردن و گررررم گررررم من مجبور شدم برم تو آشپزخونه

به معنی واقعی مُردم

تابستون میآید خونه ی مادرشوهرت؟؟

نه گلم..کلا مادرشوهرم و خودمون شهر اصلیمون جای دیگه هست .ولی توشیراز خونه داریم تابستون میایم.خاله همسرم مثل خودمون هم اینجا خونه داره هم شهر زادگاهمون..چند روز رفته بود امروز برگشت با خودش مادرشوهر نکبتم ک خواهرش میشه هم اوردع بود.اگه مادرشوخر نبود شب مبرفتیم خونه خاله همسرم میخابیدیم من دو بچه کوچک دارم بی ابی سخته

من‌همچین‌ تجربه ای داشتمبعد یه مدت طولانی با درد خیلی زیاد پریود شدم رفته بودیم روستا کلا خونه دوتا ...

حالا من درد ندارم کلی دم نوش و گرمی خوردم دارم میپوکم از گرما..پریودیم ی طرف بچه کوچک دوتا دارم.خدا کنه امشب اب بیاد😭

ای جان پس شکر کن که درد نداریانشاءالله آب وصل میشه

اره درد ندارم من تو این چند ماه اتفافا کلی درد می‌کشیدم ولی پریود نمیشدم..الان دم نوش و قرص خوردم.بزور تا برام اومد.فقط چون میخام دم نوش بخورم اذیت میشم چون گرمه.میخام گرمی بخورم واسه پریودم.اینقد اتیش میگیرم ی برگ کاهو بعدش میخورم خنک شم😅