2777
2789
عنوان

بهم دلداری بدید

116 بازدید | 14 پست

حالم بده 

شش هفتمه رفتم سونو هنوز قلب تشکیل نشده خب کوچولوعه هنوز زوده اینترنت نوشته قلب هشت تا ده هفته تشکیل میشه بعدش برای اولین بار رفتم دکتر و سونو رو نشون دادم قبلش حالم خوب بود ولی دکتره نامرد حالمو بد کرد تا الان حالم بده گفت قلبش تشکیل نشده ده روز دیگه دوباره سونو بده اگه تشکیل نشده بود میری فلان بیمارستان سقط میکنی اگرم تشکیل شده بود دوباره نوبت بگیر و بیا

اخه این چه طرز حرف زدن با یه ادم حامله ست 

هنوز هیچی معلوم نیست برگشته اسم بیمارستانم به من گفته که کجاها سقط میکنن 

واقعا که با این دکترا ادم نمیدونه چیکار کنه

الان من با این حالم چجوری صبر کنم تا ده روز دیگه؟؟؟ انقدر نفهمن واقعا

چقد بیشعور اینا یه مشت بی سواد هستن ناراحت نباش چرت گفته ۸ هفته برو قلبش تشکیل شده اصلا نباید ۶ هفته میرفتی دکترتم عوض کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما زیادی حساسی خواهر

مراحل بعدی بری چیکار میکنی اینقدر احتمالات مسخره میدن تا اخر بارداری ک نگو

الانم ب چیزهای بد فکر نکن گلاب بو کن سیب بخور برا تشکیل قلب بچه خوبه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
میفهمم عزیزم ،اصلا حرفشونو قبول نکن زر زیاد میزنن

مرسی که درکم میکنی

از دیروز که رفتم تا الان باورت نمیشه چقدر به هم ریختم 

حرفامم به کسی نگفتم تو دلم نگه داشتم 

هرچی تلاش میکنم به حرفاش فکر نکنم نمیتونم 

شدیدا با روح و روان آدم بازی میکنن بعضیا

چقد بیشعور اینا یه مشت بی سواد هستن ناراحت نباش چرت گفته ۸ هفته برو قلبش تشکیل شده اصلا نباید ۶ هفته ...

مرسی عزیزدلم 

با حرفاتون یکم اروم میشم 

از دیروز هم خودمو کلی ناراحت کردم که سردرد شدید کرفتم هم نی نی رو کلی اذیت کردم 

اصلا از دکتر رفتن زده شدم دلم میخواد مثل قدیمیا پیش هیچ دکتری نرم والا ماه اخر برم به دنیاش بیارم فقط 

مرسی که درکم میکنیاز دیروز که رفتم تا الان باورت نمیشه چقدر به هم ریختم حرفامم به کسی نگفتم تو دلم ن ...

حرص نخور عزیزم برا جوجه بده نمی‌دونم چرا آنقدر بی احساسن بیشعورا انگار خودشون مادر نشدن ،من بچم لگد میزد میگفتن مشکل داره باید بری سقط کنی دو هفته غذا نمی‌خوردم و فقط گریه تا جواب آزمایش هام اومد ،امینیوسنتز انجام دادم ،دکتر عوضیم نمی‌گفت انشالله اشتباه شده میگفت بیا خودم سقط کنم انگار خیاره میخواد سر ببره کلی آسیب روحی روانی و جسمی دیدم تا مشخص شد بچه سالمه و الان شش سالشه خداروشکر

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
مرسی عزیزدلم با حرفاتون یکم اروم میشم از دیروز هم خودمو کلی ناراحت کردم که سردرد شدید کرفتم هم نی نی ...

خواهمش میکنم عزیزم نگران نباش برای بچه خوب نیست نه فقط الان کل نه ماه ریلکس باش،من هر ماه نمیرم دکتر دوماه یه بار میرم سنو ازمایش اضافه هم نمیرم فقط ضروری ها،،،دو هفته زود میگزره صدای قلبش میشنوی خیالت راحت میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
شما زیادی حساسی خواهرمراحل بعدی بری چیکار میکنی اینقدر احتمالات مسخره میدن تا اخر بارداری ک نگوالانم ...

راستش من خیلی بی تجربه ام بارداری اولمه 

تو اژرافمم کسی رو نداشتم نه خواهر دارم نه مامانم حامله شده یعنی دوتا بچه پشت سرهم اورده و دیگه نیورده برا همین هیچ تجربه ای ندارم مجبورم ببینم دکترا چی میگن

باز خداروشکر شما ها هستید کمک میکنید به ادم 

چه احتمالاتی میدن مگه؟

حالا چیکار کنم به نظرتون برم پیش یه دکتر دیگه یا اصلا دکتر نرم؟ مگه میشه نرم کلا؟

چشم حتما انجام میدم ممنون گلم 

حرص نخور عزیزم برا جوجه بده نمی‌دونم چرا آنقدر بی احساسن بیشعورا انگار خودشون مادر نشدن ،من بچم لگد ...

ای بابا خیر نبینن واقعا چجوری دلشون میاد عوض اینکه به ماها که حامله ایم و میریم پیششون ارامش بدن و به فکر این باشن که دوران بارداری ارومی رو بگذرونیم خودشون میشن مایه ی استرس خدا ازشون نگذره انشاالله

آخی عزیزم خدا حفظش کنه برات برای نی نی منم دعا کن سالم بیاد تو بغلم

خواهمش میکنم عزیزم نگران نباش برای بچه خوب نیست نه فقط الان کل نه ماه ریلکس باش،من هر ماه نمیرم دکتر ...

انشاالله خیلی دعا کن برام 

انشاالله که نی نی شما هم سالم و سلامت به دنیا بیاد یه نی نی شیرین و خوشگل و تپلی 

انشاالله خیلی دعا کن برام انشاالله که نی نی شما هم سالم و سلامت به دنیا بیاد یه نی نی شیرین و خوشگل ...

همچنین فندق شما به سلامت بغل بگیری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
راستش من خیلی بی تجربه ام بارداری اولمه تو اژرافمم کسی رو نداشتم نه خواهر دارم نه مامانم حامله شده ی ...

دختر خوشگلم فقط خونسردیت رو حفظ‌کن تا ۸ هفته هیچ‌جایی نرو مواردی ک باعث تشکیل قلب بچه اس بخور و انجام بده بدون استرس چون حیف این لحظات زیبا رو ب کام خودت تلخ کنی بعدا کلی تاسفش رو میخوری و پشیمون‌میشی

دکترا ها بعضا میبینی‌ دکتر‌ نیستن و تاجرن میبینی الکی ایراد میذارن رو بچه و‌میگن مشکل ژنتیکی داره‌حتما‌ برو پیش فلانی میری پیش‌فلانی کلی پول میدی و میگه فلان نوع ازمایش رو هم‌بده و حتما برو فلان مرکز‌ و تهش میگن خداروشکر چیزی‌ نیست و اینها باهم‌ بده بستون مالی هم گاها دارن و اصلا هم‌‌ براشون مهم نیست یکی وضعیت مالیش‌چجوره یا اون مادر در مدتی ک منتظر جوابهای کوفتی اونهاس چ حالی داره چ استرسی میکشه و چقدر بچه ی توشکمش از این استرس صدمه میبینه

بچه ی دادش منو همینجوری کردن اول گفتن عقب مونده اس بعد کلیییی هزینه‌و استرس‌گفتن ن بابا سالمه بعد گفتن تو مغزش ی چیزی هست بعد گفتن سالمه بعد گفتن اااا روده اش سفیده‌مشکل داره بعد گفتن ن سالمه بعد فکر کنم‌قلبشم‌گفتن

خلاصه تاااا تونستن تیغیدن و حرص و استرس ب زنداداش طفلی من دادن حالا هم ی بچه ی نا اروم و بدخواب و جیغ جیغو رو دستش گذاشتن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
دختر خوشگلم فقط خونسردیت رو حفظ‌کن تا ۸ هفته هیچ‌جایی نرو مواردی ک باعث تشکیل قلب بچه اس بخور و انجا ...

پس این فقط مشکل من نیست مشکل همه هست 

ای باباااااا خیر نبینن الهی همچین دکترایی که بویی از انسانیت نبردن 

چشم ممنون از راهنمایی های شما ❤️ عاقبت بخیر بشید انشاالله

پس این فقط مشکل من نیست مشکل همه هست ای باباااااا خیر نبینن الهی همچین دکترایی که بویی از انسانیت نب ...

ان شالله سلامت بدنیا بیاد و با دل خوش بغلش بگیری

2810