2777
2789

سرکلاژ شدم ولی لعد دو هفته الان بشدت درد واژن پیدا کردم جوری ک خم میشم یا دستشویی میرم بشدت اذیتم بخاطر عمله یا تو بارداری طبیعیه؟از تجربه هاتون بگید واینکه چجوری باز میکنن سرکلاژو  

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم مراقبت کنید آب زیاد بنوشید مدام لباس زیر تعویض کنید تا عفونت نکنه خدایی نکرده .

ان شاءالله ب سلامت زایمان کنید ..منم بعد سرکلاژ ی مقدار کمردرد و واژن درد داشتم ولی در حد کم.

خیلی مواظب باشه بیشتر استراحت کن نزار یبوست داشته باشی،چیزای سنگین رو بلند نکن ،ماه آخر دوباره شمار رو میبرن اتاق عمل و دهانه رحم رو که بستنش باز میکنن تاروال طبیعی زایمان رو طی کنید

خیلی مواظب باشه بیشتر استراحت کن نزار یبوست داشته باشی،چیزای سنگین رو بلند نکن ،ماه آخر دوباره شمار ...

دقیقا یبوست دیوونم کرده چون شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم بدتر میشه همه روشی امتحان کردم فقط میشینم گریع میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی مواظب باشه بیشتر استراحت کن نزار یبوست داشته باشی،چیزای سنگین رو بلند نکن ،ماه آخر دوباره شمار ...

نیازی به اتاق عمل نیست تو مطب راحت باز میکنن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خیلی هم مراقبت کنید آب زیاد بنوشید مدام لباس زیر تعویض کنید تا عفونت نکنه خدایی نکرده .ان شاءالله ب ...

ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا یبوست دیوونم کرده چون شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم بدتر میشه همه روشی امتحان کردم فقط میشین ...

شیر گرم رو امتحان کردی ؟انجیر الان فصلشه بخور.اگه قندت بالا نیست مربا انجیر بگو برات درست کردن صبحا بخور

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
شیر گرم رو امتحان کردی ؟انجیر الان فصلشه بخور.اگه قندت بالا نیست مربا انجیر بگو برات درست کردن صبحا ...

نمیدونم ازمایش هنو ندادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انجیر خشک بگیر بشو داخل آب بزار خیس بخوره صبح ناشتا یه چندتا همراه آبش بخور،قیسی بگیر بخور،برج چنان کمتر بخور،کدو وگوجه ،یا بامیه گوجه درست کن بخور،خوب میشی مشکلی نیس استفاده کن خوب میشی ،اگه تازه سرکلاژ کردی پیاده روی طولانی مدت نری نهایت یه ربع خوبه اونم اروم

2810