پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه پول داری حتما بنویسپول یک ماه میمونه بعد آزاد میشهزمان تحویل هم از سه ماه تا ۶ماه هست
میگم امروز مگ ثبت نام دارن
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
اون ۵ سال پیش بودالان خیلی وقته میگه باید یه مقدار پول تو حسابت باشه بلوکه کنی بعد ثبت سفارش بزنیبخا ...
مصلا الان بخایم پارس بنویسیم باید دویست سیصد داشته باشیم بلوکه شه ثبت سفارش کنیم؟ قرعه کشی نیس دیگ؟