2777
2789
عنوان

ثبتنام ایران خودرو بدوبیاتو

3031 بازدید | 32 پست

بنویسیم یا نه با دلیل مرسی 

نوشته اگ تعداد زیادباشه قرعه کشی میشه .معلومم نیست چهقد دویست وسی تومن بلوکه میکنن 

ریسکش بالاس به نطرتون ؟؟؟؟

خ

مگ ثبت نام داره امروز 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پول داری حتما بنویسپول یک ماه میمونه بعد آزاد میشهزمان تحویل هم از سه ماه تا ۶ماه هست

میگم امروز مگ ثبت نام دارن

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
از امروز وکالتی میکنن ۲۳۰ تومنثبت نامش هفته دیگس

وکالتی چطوره دیگ

من پنج سال پیش نوشتم یکساله 

چهل درصد ریختم ۶۰ درصد موند موقع تحویل 

وکالتی چطوره دیگمن پنج سال پیش نوشتم یکساله چهل درصد ریختم ۶۰ درصد موند موقع تحویل

اون ۵ سال پیش بود

الان خیلی وقته میگه باید یه مقدار پول تو حسابت باشه بلوکه کنی بعد ثبت سفارش بزنی

بخاطر اینکه هرکی با ۱۰ تا کدملی نزنه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
اون ۵ سال پیش بودالان خیلی وقته میگه باید یه مقدار پول تو حسابت باشه بلوکه کنی بعد ثبت سفارش بزنیبخا ...

مصلا الان بخایم پارس بنویسیم باید دویست سیصد داشته باشیم بلوکه شه ثبت سفارش کنیم؟ قرعه کشی نیس دیگ؟

اون ۵ سال پیش بودالان خیلی وقته میگه باید یه مقدار پول تو حسابت باشه بلوکه کنی بعد ثبت سفارش بزنیبخا ...

بنظرم اینکاربهتره اینقد میشناسنم که باهرکدملی میزد و ب اسمشم ۲باردرومد میگرفت ب صاحب کارت ملی ی شیرینی میدادو خودش کلی سود

اگه پول داری حتما بنویسپول یک ماه میمونه بعد آزاد میشهزمان تحویل هم از سه ماه تا ۶ماه هست

از کجا مطمینی یکماه ازاد میشخ

مدتش نگفت 

زمان تحویلم ننوشته شما کجا دیدی سه تا شیش ماه