2777
2789
عنوان

چرا پریودم ریزش نمی کنه عصبیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 35 پست
ببخشید شما چند سالتونه وقت دکتر گرفتم هفته دیگه میترسم باردار باشم امروز به همسرم گفتم بریم آز بدم گ ...

من بالای ۳۰هستم..اگه کیست و تنبلی داشتم تو سونو باید مشخص میشد.تو سونو هیچی گفته نشد..گفتن نرماله.فقط بار دوم دکتر ی سونو داخلی کرد گفت رحمت ضخامت داره

چقد منی...کلا دور روز پریود میشم روز اول یکم میاد رو نوار عذر میخوام دسشویی برم میاد...روز دوم میشه ...

غیر طبیعیه.حداقل باید ۳روز پریود بشی.دکتر و سونو و از خون چکاپ کامل بده.

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما چند سالتونه وقت دکتر گرفتم هفته دیگه میترسم باردار باشم امروز به همسرم گفتم بریم آز بدم گ ...

ی بی بی چک بزن..من بعد دستگاه دراوردن رابژه محاظت نشده داشتم واسه همون شک کردم اف و بی بی زدم منفی بود 

من بالای ۳۰هستم..اگه کیست و تنبلی داشتم تو سونو باید مشخص میشد.تو سونو هیچی گفته نشد..گفتن نرماله.فق ...

چند بود ضخامتت؟خب وقتی پریود نشی دیواره رحم ضخیم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غیر طبیعیه.حداقل باید ۳روز پریود بشی.دکتر و سونو و از خون چکاپ کامل بده.

رفتم دکتر میگ چون تو موعدت میشی طبیعیه راحتری ک ....۲ساله اقدامم برا دومی ولی خبری نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
دوتا دکتر رفتم..دیگه بعد دستگاه دراوردم لکه بینیم قطع شد نرفتم

خب پریود نمیشی دکترت آمپول نداد؟مونده ضخامت رحمت زیاد بشه خدای نکرده بدتر نشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پریود نمیشی دکترت آمپول نداد؟مونده ضخامت رحمت زیاد بشه خدای نکرده بدتر نشی

الان رفتم پریود شدم ریخت،حاضرم خونریزی بشم ولی رحمم پاک بشه و هرچی کثیفی بریزه.من شکمم خیلی بزرگ شده بود،خودم ورم کرده بودم