2777
2789
عنوان

لک قهوه ای در اوایل بارداری

58 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من ۵روز از موعد پریودم میگذره ،روز موعد از بتا دادم۱۸۰بود بعد۴روزشد۹۵۰، تو این چند روز دردیکطرفه شکم و پهلوی چپ داشتم اما لک اینا هیچی نبود

از دیروز چند تا لک قهوه ای رو لباسم دیدم امروز صبحم که از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی قطره قطره خون قهوه ای ازم اومد نمیدونم چقدر بود ولی زیاد بود 

امروز عصر وقت دکترمه خیلی میترسم نکنه طوری بشه 

اخه پارسالم یه بارداری شیمیایی داشتم که بتام افت کرد و یه هفته بعد از موعدم لک قهوه ای دیدم و بعد پریود شدم 

از طرف دیگم از بارداری خارج رحمی میترسم چون گاهی سمت چپم درد میکنه و از علائم دیگش ترشح قهوه ای هم هست

اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیارم بگذاره

این ترشحا و لکای قهوه ای نرماله تو اوایل بارداری یانه؟

به توکل نام اعظمت💚
بهتون شياف پروژسترون ميده نگران نباشاستراحت كن خيلي

شما داشتی اول بارداریت؟ اخه لک لانه گزینی میگن صورتیه این قهوه ایه خیلی میترسم مثل بار قبل پریود بشم

به توکل نام اعظمت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما داشتی اول بارداریت؟ اخه لک لانه گزینی میگن صورتیه این قهوه ایه خیلی میترسم مثل بار قبل پریود بشم

لك لانه گزيني قبل ازمايشه نه بعد مثبت شدنش

من درد داشتم اوايل خيلي مثل درد پريود ولي خب من شياف استفاده كردم چندروزي خوب شدم.. نگراني برات سمه

خودم خيلي استرسي هستما خيلي ولي شما نباش

مطمعن باش استراحت كني اوكي ميشه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لك لانه گزيني قبل ازمايشه نه بعد مثبت شدنشمن درد داشتم اوايل خيلي مثل درد پريود ولي خب من شياف استفا ...

نمیتونم که کلا بخوابم چون تنها هستم باید بلند شم برای خودم غذا اینا درست کنم 

سعی میکنم پاهامم بالا نگه دارم 

امیدوارم تا غروب که میرم دکترپریود نشم

به توکل نام اعظمت💚
نمیتونم که کلا بخوابم چون تنها هستم باید بلند شم برای خودم غذا اینا درست کنم سعی میکنم پاهامم بالا ن ...

انشاءالله كه نميشي و نطفت سالمه سالمه و بغلش ميگيري انشاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاءالله كه نميشي و نطفت سالمه سالمه و بغلش ميگيري انشاءالله

ممنون عزیزم شماهم انشالا بچتون صحیح و سالم دنیا بیاد

بارداری دلت پاکه لطفا برام دعا کن من همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه بارداری طبیعی معجزه ی خدا بود برام 

به توکل نام اعظمت💚
ممنون عزیزم شماهم انشالا بچتون صحیح و سالم دنیا بیادبارداری دلت پاکه لطفا برام دعا کن من همسرم اسپرم ...

الهي كه دلتون شاد ميشه به حق شيرخواره حسين…خدايي كه خودش معجزه وار بهتون داده خودشم نگهش ميداره اميدت به خدا باشه

گر نگهدار من آنست كه من ميدانم

شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهي كه دلتون شاد ميشه به حق شيرخواره حسين…خدايي كه خودش معجزه وار بهتون داده خودشم نگهش ميداره اميد ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر قشنگم🥺❤️

به توکل نام اعظمت💚