2777
2789
عنوان

کودک دو ساله با نشانه اوتیسم

564 بازدید | 28 پست

پسر من دو سال و دوماه هستش یه سری از نشانه های اوتیسم مثل صحبت نکردن و عدم توجه به اسمش رو داره و خیلی ما رو نگران کرده پیش دو تا گفتار درمان هم بردیم یکی قطعی گفت اره یکی قطعی گفت نه الان واقعا نمیدونم چیکار کنم

تو اینترنت هم هر چی خوندیم ما رو بیشتر سردرگم کرد

کسی هست تجربه ای داشته باشه راجب بیبی دیجیتال؟

چون بچه من روزی چندساعت تلویزیون دیده

من اول پسرم رو بردم اتیه تو یافت آباد خانم خازنی تو پانزده دقیقه اول قطعی گفت اوتیسم هستش و نیم ساعت بعدش ما رو برای کلاسها مجاب کرد و همونجا از ما پول گرفت برای شروع کلاسها هفت جلسه در هفته و من از فردا شروع کردم دیگه حالمون رو نمیگم براتون واقعا هیچی نمیدونستیم از این بیماری و چه بر ما گذشت

دکتر خودشون خانم محمد پور رو معرفی کردن و ما از ایشون تو بیمارستان ارمان وقت گرفتیم حدود یک هفته از تشخیص اولیه گذشته بود که رفتیم و یک ساعت و ربع دقیق تو مطب ایشون بودیم و اجازه دادیم پسرمون هر کاری میخواد بکنه ایشون قطعا گفتن اوتیسم نیست و تاثیر رسانه هستش و چون از نوزادی به مدت طولانی در معرض تلویزیون بود اینطوری شده تلویزیون و موبایل رو تعطیل کنید و باهاش صحبت کنید بیرون ببرید و بازی کنید

بهتره ببرید پیش طب اسلامی.  اگر اوتیسم هم باشه،  راحت درمانش میکنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای صحبت که هی باید باهاش صحبت کنید تا زبان باز کنه و بستنی و...هم به هیچ وجه نخوره تا زبان باز کنه شاید یکم دیر زبان باز کنه ولی بالاخره میشه

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
من اول پسرم رو بردم اتیه تو یافت آباد خانم خازنی تو پانزده دقیقه اول قطعی گفت اوتیسم هستش و نیم ساعت ...

خب دیگه

دکتر دومی احتمالا سواد و تجربه ومهارتش بیشتره

یک مدت کارهایی که گفته رو انجام بدین. ان شاالله درست میشه. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان دو هفته گذشته رفتارهاش خیلی بهتر شده تماس چشمیش بیشتره هنوز به اسمش واکنش نداره ولی وقتی میگیم بوسمون کن بوس میکنه یا بگیم بیا بغلمون میاد مثل قبل تو پارک سرش رو نمیندازه پایین بره برمیگرده و منتظرمون میشهیا از پشت سرش بگیم اومدم دنبالت میدوئه حالا نمیدونم اینا حسابه یا نه عکس باباش رو نشون میده میگه بابا روی هوا اسم خودش و برادرش رو میگه تا ده میشماره 

ما با خانم زاهد روانشناس تصویری صحبت کردیم گفت علائم رو داره و ببریم ارزیابی بازم دل ما رو خالی کرد حالا وقت میگیریم میبریم برامون دعا کنید

راستش چون خودم از خوندن تجربیات بقیه احساس کردم تنها نیستم اینها رو نوشتم 

چند روز پیش به یخچال اشاره کرد گفت آب بده نمیدونم واقعا میدونست چی میگه یا نه ولی اب رو خورد خیلی حس خوبی داشتم

دیشب پدرش خواب بود رفت بالا سرش دوبار گفت بابا

طب اسلامی یعنی داروی گیاهی میدن؟

بستگی به تشخیص و درمانش داره. 

پسر منم ۲ سال و یه ماهشه چندان علاقه ای به حرف زدن نداره کلن نهایت ۱۸ کلمه صحبت میکنه منم نگرانم

عزیزم پسر من هیچی نمیگفت ۱۸ کلمه که خوبه فقط جارگن و تکرار داشت

الان دو هفته گذشته رفتارهاش خیلی بهتر شده تماس چشمیش بیشتره هنوز به اسمش واکنش نداره ولی وقتی میگیم ...

خب خداروشکر 

ان شاالله تشخیص دکتر دومی درست بوده و بهتر هم میشه.  به دلت خوب راه بده. 

2810