2777
2789

سلام دوستا ن پیامم طولانیه خاهشن بخونید بحث زندگیا مادرم ۷ ماه ازدواج کرده با ی مرد و طرف از مادرم ۵ سال بزرگه و مرده اولاش خب بودش دست بزن نداشت بعد ۵ ماه دست بزن پیدا کرد ۲ ماه همش مدام شب و روز مداما مدام دعواست خونمون سر کوچیک ترین چیز مادرم میگ چای بریز برام ب شوهرش میگ برمیداره از سر لیوان میگیره دستش چای بریزه مادرم میگ از دستش بگیر اون از سر لیوان میگیره و سر این میشه ی دعوا کتک کاری و مادرم پاش سوخت با ذغال طرف نرفت برای مادرم تخم مرع بخره ببنده پاش با قرص مادرم خودش رفت با چادورش و طرف بلن شد مادرمو باز زد و این هیچ توی ۷ ماه نرسیده طرف میگ بچه میخام و با مادرم شب میخابن صب بلند میشه مادرم سری قرص میخوره سر این باز دعوا کتک کاری درحدی ک مادرم بدش کبود شده و مادرم میره سرکوچه شوهر میگ چرا رفتی مادرم میگ املاکی اجاره خونه رو بگیره از املاکی ۷ شب ناپدری میگ چرا از ساعت ۲ یا ۳ نرفتی مادرمم هر ظهر ها میخابه باز بلند میشه طرف میزنه باز دعوا لوله جاروبرقی جارو برقمیون رو شکسته بخدا طرف هیچ جهزیزه ای نیورده وسایل مارم خراب کرده مادرم ارایش میکنه ب خودش میرسه طرف میگ ب کی میرسی قدیم نیستش ک خراب بازی دربیاری لاشی ب مادرم میگ و خراب میگ و مادرم گفتش چی گفتی خاب باز پامیشن دعوا میکنن میزنه اتورو میشکنه ناپدریم ک برای من بودش ۲ تومن پولش بودش و خانواده مادریم میاد خونمون این میترکه شوهره و اخم میکنه تخم باز دعوا میکنن شبا بخدا محل ابرونمونده برامون طرف جلوی مادرم با چشاش ب خالم زول میزنه چشس هزیزه ناپدریم ب خالم نگا میکرد مادرم اومد خونا باز دعوا کرد ناپدریمو و بازم کتک کاری مادرم دیگ بدنش کبودش شدا میگم بیا طلاق بگیر میگ ن ابرومون میره دایم گفته اگر ابجیم طلاق بگیرا دیگ من خودمو میکشم و طرفم هیچی نزده ب مادرم مادرم مادرم ۱۳ سالگی ازدواج کرد بعدش طلاق گرفت ..

گور بابای حرف مردم مادرت طلاق بگیره راحت بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابجی چرا خوندم ب سختی با فیقیری نداری میخونم پیاده میرم مدرسه و امسال دیگ نمیرم باید میرفتم ۱۱ هم دی ...

آخه حتی جمله بندی هم نمیتونی کنی،غلط زیاد مینویسی،علائم نوشتاری رو رعایت نمیکنی 

چه رشته ای خوندی؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ب فکر ابروشه چیکار کنه میخاستش مادرم تازه قرعه کشی بزاره این مرده هروز طلاق طلاق میکنه

چه ابرویی خواهر من هر روز دعوا و کتک کاری که ابرو ریزیش بیشتر فکر کردین اگه مادرت از این مرتیکه حامله بشه چه اوضاعی درست میشه همو ن برای تو و داداشت هم صلاح نیست این مرد باشما زندگی کنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹