2777
2789
خدایا خودت صبر بده میخای الان بگی افغانستان ک میریم دهن این افغانیا خاهش میکنم ب من نگید افغانی من ت ...

منظورمون اینه که نفهمیدیم داداشت مامان بابات تو شوهرت شوهر مامانت کی به کیه کی کیو زده کی با کی دعوا کرده کی داره از خونه می‌ره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشتو بهزیستی قبول نمیکنه؟ دارو نمیخوره؟خراب چرا بشه بره کار کنه خب

میگ هزار تا پیشهاد میدن بهم و مادرمم ساده هستش مثل داداشم عقل داشت چرا اینجوری میشد تاپیک بعدی جنجالیه خاستی بیای لایک کن منم بفهمم

خدایا خودت صبر بده میخای الان بگی افغانستان ک میریم دهن این افغانیا خاهش میکنم ب من نگید افغانی من ت ...

لهجه ت رو متوجه نشدم،بخاطر همین پرسیدم اهل کجایی

مادرت برای  ازدواج اولش چند سالش بوده؟؟؟؟

خودت چقدر تحصیلات داری؟ 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامانت باید بشینه دو تا کتاب راجع به اتیسم بخونه.متأسّفانه خیلی از زن ها فقط حاملگی و زایمان رو بلدن.بچّه رو باید شناخت و بر طبق اون رفتار کرد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
منظورمون اینه که نفهمیدیم داداشت مامان بابات تو شوهرت شوهر مامانت کی به کیه کی کیو زده کی با کی دعوا ...

مادرم شوهر داره ینی ناپدری ۷ ماه ازدواج کردن خب و منو داداشم سر چای ریختن تو فرش داداشم پرید با چش عملیش منو زد مادرم اومد بیرون با شرت و سوتین و ناپدریم دادش زد گفتش عفت نداری دعوا کردن کتک کاری ناپدری گفتش ما باهم جور درنمیایم طلاق ... گذاشت از خونه رفت